.

Чантата Mikikit, 3 предмет, Чанти за защита на информацията от течове и влакна, ръкав за защита от ЕМИ на мобилни телефони, Шпионски Радиочастотные Тормоз, Чанта за брем?

Чантата Mikikit, 3 предмет, Чанти за защита на информацията от течове и влакна, ръкав за защита от ЕМИ на мобилни телефони,

BGN 6.52

Сума
Налично за поръчка

Защитен калъф : антирадиационный, подходящ за бременни жениСигурността на чантата : това може да бъде радиация, преследване, позициониране, екраниране на електромагнитни сигнали.Калъф за телефон със защита от пясък : Отлично качество на изработката, прави го стабилна, гладка и му е трудно да се прекъсне.Мобилен телефон Фарадей : Изработен е от влакнести материали, тази принудителна чанта е практичен i. поредица с обратно наклонена черта клетка : Тя може да се излъчва навън, позиция, преследва, избягвайки сигнали i. Защитен калъф : антирадиационный, подходящ за бременни жени.Сигурността на чантата : това може да бъде радиация, преследване, позициониране, екраниране на електромагнитни сигнали.Калъф за телефон със защита от пясък : Отлично качество на изработката, прави го стабилна, гладка и му е трудно да се прекъсне.Мобилен телефон Фарадей : Изработен е от влакнести материали, тази принудителна чанта е практичен i. поредица с обратно наклонена черта клетка : Тя може да се излъчва навън, позиция, преследва, избягвайки сигнали ai Пакет включва 3 x чанти Характеристики -Тази практическа принудителна чанта, ще ви даде усещането за сигурност клетка на Фарадей. - Тази чанта може да блокира Cell to, вашият калъф за защита от проследяване за поверителността. - Това може да бъде чанта на Фарадей за телефони, предназначени за преследване, позициониране, радиация и т. - Произведени от висококачествени влакнести материали и достатъчно практични за употреба в мобилния джоба. - В него могат да се съхраняват монети, ключове, банкови карти и други малки предмети sofiq farazova bag cell. -Размер : 18,20 X11,50 X0,10 см /7,15 X4,52 X0 чанти на Фарадей за телефони. -Цвят : Сребрист Блокиране калъф -Материал : Влакна на калъф за Блокиране на информация за стоките В него могат да се съхраняват монети, ключове, банкови карти и други малки предмети.Калъф за мобилен телефон Изработен от висококачествени влакнести материали и достатъчно практични за употреба.Автомобилна блокиране на Тази чанта и може да блокира достъпа до мобилен телефон, вашата поверителност.Това е един практичен принудителна чанта.

Декларирани характеристики