.

3HQ 2 Опаковката Бутилка за вода от Картонени опаковки от Мляко, 17 унции Прозрачни Квадратни Бутилки за Мляко, които Не съдържат BPA, Преносима Бутилка за Вода с 50 бр Ст?

3HQ 2 Опаковката Бутилка за вода от Картонени опаковки от Мляко, 17 унции Прозрачни Квадратни Бутилки за Мляко, които Не

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Не съдържа BPA】 Нашата прозрачна бутилка за вода с мляко е изработена от действително нетоксичен хранителен материал, напълно не съдържа вредни химически вещества и не се замърсява храната 【Направи си сам своя бутилка за вода】 Нашата пластмасова бутилка за вода се предлага с 50 бр.Тези стикери могат да бъдат прикрепени към чашата, за да направите своя собствена персонализирана чаша; Можете да залепите го на масата, хладилник, куфар, лаптоп и т. 【ФЛАНЕЦ ДИЗАЙН】 Всичко, което се съхранява в тази бутилка с вода, мляко или сок, - остава вътре, ако вие не пожелаете.Такава запечатани дизайн прави тази бутилка за вода са идеален избор за пътувания и излети. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Притеснявате, че бутилка с вода лесно почистване?Забрави за това.Ние предлагаме 2 безплатни подвижни почистващи четки.Ергономична дръжка + мека гъба, общата дължина е 11 инча.Внимателно почистете всеки ъгъл на бутилки. 【ШИРОКО приложение】 Нашата множество бутилка за вода, подходящ за студена вода, плодов сок, мляко, чай с мляко, студени напитки, и т. Добави на шега в живота си!. 【Не съдържа BPA】 Нашата прозрачна бутилка за вода с мляко е изработена от действително нетоксичен хранителен материал, напълно не съдържа вредни химически вещества и не се замърсява храната. 【Направи си сам своя бутилка за вода】 Нашата пластмасова бутилка за вода се предлага с 50 бр.Тези стикери могат да бъдат прикрепени към чашата, за да направите своя собствена персонализирана чаша; Можете да залепите го на масата, хладилник, куфар, лаптоп и т. 【ФЛАНЕЦ ДИЗАЙН】 Всичко, което се съхранява в тази бутилка с вода, мляко или сок, - остава вътре, ако вие не пожелаете.Такава запечатани дизайн прави тази бутилка за вода са идеален избор за пътувания и излети. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Притеснявате, че бутилка с вода лесно почистване?Забрави за това.Ние предлагаме 2 безплатни подвижни почистващи четки.Ергономична дръжка + мека гъба, общата дължина е 11 инча.Внимателно почистете всеки ъгъл на бутилки. 【ШИРОКО приложение】 Нашата множество бутилка за вода, подходящ за студена вода, плодов сок, мляко, чай с мляко, студени напитки, и т. Добави на шега в живота си!.Супер Скъпа Кутия за Мляко, бутилки с чиста Вода Със Стикери За Деца!Характеристики : ✅ Нетоксичен материал : те не съдържат BPA, олово и фталатов, което позволява да не се притеснявате за това, че здравето на вашето дете остава в безопасност.

Декларирани характеристики