.

Amber Home 17 Блестяща Златна Здрава Метална Закачалка 10 бр., Златни Закачалки за дрехи, Заредете Закачалки за дрехи, Стандартни Закачалка за сакото, ризи, рокли (злато, 10)

Amber Home 17 Блестяща Златна Здрава Метална Закачалка 10 бр., Златни Закачалки за дрехи, Заредете Закачалки за дрехи, Стандартни

BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

Елегантен дизайн : покритие злато доведете красиво и елегантно решение в гардероба, перетасуйте му, за да му се даде спокоен тонВие ще бъдете просто очаровани от звенящего на звука, когато те удари, съвсем като камбанки.Те не само изглеждат страхотно, но и звучат страхотно.Сверхпрочный и издръжливи : Той е изработен от метална тел, достатъчно здрава, за да задържа по-тежки дрехи и поддържа нейната форма.Тези трайни закачалки продължават вечно.Блестяща златна украса и големи деколтета : Лъскава златна украса като допълнение към вашия гардероб, удобни двустранни деколтета по рамото закачалки позволяват без много усилия да се мотае тънки бретельки, нощни ризи и рокли-слипы, за предотвратяване падането на дрехи.Спестяване на пространство : Тънък дизайн поддържане на ред в гардероба си и увеличавайте му пространство.можете да увеличите пространството за съхранение и настаняване на повече дрехи, запишете си мръсни дрехи и гардероб.Стандартен размер за възрастни : Дължина : 17 см, диаметър : 4,0 мм е Подходящ, както за мъже, така и за жени.Идеален за ежедневна употреба. Размер : 17 инча.Дебелина : 0,16 инча. Материал : Метална жица. 【Спестяване на пространство】 Комплект от 10 броя. Стандартен размер за възрастни : Дължина : 17 см, диаметър : 4,0 мм е Подходящ, както за мъже, така и за жени.Закачалки се различават ультратонким компактен дизайн, позволи максимално да се увеличи пространството за съхранение и настаняване на повече дрехи, по това си мръсни дрехи и гардероб. 【Дизайн бразда】 Специален дизайн на раменния бразда предотвратява падането на дрехи, чудесно за окачване на дрехи, включително кофточки, потници, бельо, ризи, тениски, блузи, панталони, панталони, поли, рокли и т. Отлични закачалки за ризи и блейзеров за мъже, бельо и рокли за жени. 【Лъскав край】Завършва куки нашите закачалки за дрехи са гладко полирани, не се притеснявайте за това, че ще загубите гумена капачка или поцарапаете дрехи. 【Тежки закачалки】 са Изработени от здрава метална тел с диаметър от 4,0 mm и са покрити с красива златисто покритие, по-трайни, отколкото други метални закачалки с диаметър 3.2 мм, за съхранение на по-тежки дрехи, като джинси, костюми, зимни палта, вълнени сака и якета.Сверхпрочная конструкция може да се използва в продължение на дълго време, и я лесно се деформират. 【Ергономичен дизайн】Изключително богато изглеждащи закачалки украсяват вашата скъпоценна дрехи в гардероба си.Долната част на закачалки идеален за захващане на дънки, панталони и слаксов.На една закачалка може да да публикувате вашите панталони и риза-яке. 【Спестяване на пространство】 Комплект от 10 броя. Стандартен размер за възрастни : Дължина : 17 см, диаметър : 4,0 мм е Подходящ, както за мъже, така и за жени.

Декларирани характеристики