.

Акрилни Стенен Държач за Означения CiaoHER 8,5x11, Прозрачна Акрилна Стенен Държач за рекламни Надписи с 3-Метрови ивици за куки и примки с Адгезивом за търговски център, ?

Акрилни Стенен Държач за Означения CiaoHER 8,5x11, Прозрачна Акрилна Стенен Държач за рекламни Надписи с 3-Метрови ивици за

BGN 14.14

Сума
Налично за поръчка

8,5 "LX 11" W, 6 бр Произведен от висококачествен акрил, с кристално чист.Много лесен за употреба с 3-метрови ивици за куки и примки с адгезивом.Използвайте влажна кърпа за избърсване на прах или мръсотия от повърхността.Идеален за поставяне на рекламни акции магазин, информация за персонал, за уведомяване на клиентите, специални събития, информация за продажбите, работното време и други временни реклами. 8,5 "LX 11" W, 6 бр. Произведен от висококачествен акрил, с кристално чист.Много лесен за употреба с 3-метрови ивици за куки и примки с адгезивом.Използвайте влажна кърпа за избърсване на прах или мръсотия от повърхността.Идеален за поставяне на рекламни акции магазин, информация за персонал, за уведомяване на клиентите, специални събития, информация за продажбите, работното време и други временни реклами.

Декларирани характеристики