.

USB-Околовръстен лампа за Селфи, 40 светодиоди и 3 Модели на Ринга Тела, Акумулаторна батерия за Преносим Лампа със скоба за телефон, Лампа за камерата на телефона за с?

USB-Околовръстен лампа за Селфи, 40 светодиоди и 3 Модели на Ринга Тела, Акумулаторна батерия за Преносим Лампа със скоба

BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

✔【Регулируема кръгова светлина продължително натискане на бутона за превключване на яркостта с 1% на 100% Кликнете два пъти върху, за да се покаже флаш SOS. ✔【 Лесен лампа осигурява защита на околната среда и спестяване на енергия. ✔【Универсална съвместимост】 : Идеален за снимане на селфи, грим, шоу на живо, художествената фотография, на живо, осветление видео-конферентна връзка, на допълнително осветление обекти.Скоба за телефон, таблет, Mac Book, лаптоп и т. ✔【Перфектния подарък за ваш приятел,】 : Красив подарък кутия, ще направи живота на вас и вашия приятел-ярки.Качеството е гарантирано!Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас, за да можем да осигурим бързо обслужване.Околовръстен лампа за селфи за фотоапарат и телефона, 3 модели фенери + светкавица модели на SOS 40 led USB circle camera light Красив подарък кутия, лесна с изисканост, която ще се превърне в идеален подарък за вашата любов. ☛Най-добрия подарък за вашата любов и ще направи живота ви по-ярка! ★ Околовръстен светлини за селфи, запис на всеки щастлив момент, 3 модели цветове, продължително натискане на бутона за превключване на яркостта с 1% на 100% .Той ще задоволи всичките ви нужди при различни обстоятелства и ще направи така, че ще ви хареса да се справят с професионален студийным фотограф. ★ Съвместимо с всички смартфони с Дебелина на захващане до 15 мм/0,59 ", здрава конструкция на затягане подходящ за i Phone, X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6 plus 6s, 6, 5, 5, 4s, Samsung Galaxy S7 S8 S6 Edge, S6, S5, S4, S3 и Note 8, 7, 5, 4, 3, Sony, Motorola. ★ Лек и преносим, който можете да вземете със себе си навсякъде. Компактен дизайн, джобен формат, можете да сложите фенерче, за да селфи в джоб или чанта.Размер с външен диаметър 90 мм /3,54 инча и вътрешен диаметър 56 mm / 2.2 инча, така че можете да вземете светлина за селфи със себе си и своите приятели навсякъде и по всяко време : ★ 40 ярки led крушки и акумулаторна батерия с кабел Micro USB Са идеални за директно излъчване на Youtube / Tiktok, грим, селфи-снимки, видео запис, онлайн урок, видеоблогинга с тъмни декори.Няма нужда да купувате допълнителни батерии.Лампа за селфи идва с кабел micro USB, можете да го зарежда с помощта на компютър, преносим компютър, захранващ блок, USB-адаптер.Тя може да се използва по време на зареждане на батерията Технически характеристики : Материали : ABS Капацитет на батерията : 200 mah Адаптер : Micro USB 5v/1 Максимална дебелина на захващане : 0,59 инча/15 mm Брой светодиоди : 40 led лампи Опаковка включва : 1 х led лампа за селфи + 1 х стойка за кол пръстени + 1 х USB кабел Micro + 1 х Ръководство за експлоатация.

Декларирани характеристики