.

Силиконов Калъф за геймпада, Кожа за игрален контролер, Силикагел, за любителите на игри, за да подобри геймплея, Аксесоар за геймпада (Бял)

Силиконов Калъф за геймпада, Кожа за игрален контролер, Силикагел, за любителите на игри, за да подобри геймплея, Аксесоар

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Издръжлив и удобен за използване, а също и колоритен дизайн като допълнение към вашия контролерПредпазва вашето устройство от надраскване, пръстови отпечатъци и прах по време на работа в ръчен режим или пътуване.Бутони или интерфейси и други работни части са пълна обработка, няма да повлияе на работата след инсталацията.Висококачествен силикагел, приятно усещане в ръката си, мек и удобен, лек материал, не нагружающий дланта на ръката си.Пыленепроницаемый, защитени от изпотяване и антиэкструзии, защитава и украсява външен вид химикалки, удължава срока на експлоатация.Идеален за гейминг контролер PS5.Издръжлив и удобен за използване, а също и колоритен дизайн като допълнение към вашия контролер.Предпазва вашето устройство от надраскване, пръстови отпечатъци и прах по време на работа в ръчен режим или пътуване.Бутони или интерфейси и други работни части са пълна обработка, няма да повлияе на работата след инсталацията.Висококачествен силикагел, приятно усещане в ръката си, мек и удобен, лек материал, не нагружающий дланта на ръката си.Пыленепроницаемый, защитени от изпотяване и антиэкструзии, защитава и украсява външен вид химикалки, удължава срока на експлоатация.Идеален за гейминг контролер PS5. Висококачествен силикагел, приятно усещане в ръката си, мек и удобен, лек материал, не нагружающий дланта на ръката си. Прахоустойчив, защитени от изпотяване и антиэкструзии, защитава и украсява външен вид химикалки, удължава срока на експлоатация.Идеален за гейминг контролер PS5. Бутон или интерфейси и други работни части са пълна обработка, няма да повлияе на работата след инсталацията. Предпазва вашето устройство от надраскване, пръстови отпечатъци и прах по време на работа в ръчен режим или пътуване. Е трайна и удобно за използване, както и колоритен дизайн като допълнение към вашия контролер.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Защитен калъф за РЅ5Материал : Силикагельвес : прибл.0 Gприменяемые модели : Идеален за гейминг контролер PS5 Осъществяване Списък : 2 x защитни чехлыпримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Protective Cover for PS5
Material:
Silica Gel
Weight:
Approx. 70.0g
Applicable models:
Suitable for PS5 game controller
Package List:
2 x Protective Covers:
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: