.

Блокче за йога EXERZ, 2 бр., гимнастически тухли от пеноматериала EVA с висока плътност - Удобни тухли, за йога, за предотвратяване на занасяне, леки и удобни за практикув?

Блокче за йога EXERZ, 2 бр., гимнастически тухли от пеноматериала EVA с висока плътност - Удобни тухли, за йога, за предотвратяване

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Блокче за йога Exerz са предназначени за това, за да помогне на йогам да изпълняват по-дълбоки и балансирана позаНеговата устойчива на хлъзгане повърхност предпазва практикуващите от подхлъзване.Размер : Комплект от две тухли, 9 х 6 х 3-инчов тухла.Здрав по време на употреба, устойчив към миризми, екологично чист.Идеален за студия, домашни тренировки или фитнес залата. Препоръчва се на потребителите от всички нива на физическа подготовка.Блокче за йога Exerz са предназначени за това, за да помогне на йогам да изпълняват по-дълбоки и балансирана поза.Неговата устойчива на хлъзгане повърхност предпазва практикуващите от подхлъзване.Размер : Комплект от две тухли, 9 х 6 х 3-инчов тухла.Здрав по време на употреба, устойчив към миризми, екологично чист.Идеален за студия, домашни тренировки или фитнес залата. Препоръчва се на потребителите от всички нива на физическа подготовка.

Декларирани характеристики