.

ЭсЛукер.ly Универсален Монтиране на Стена За микровълнова фурна от Неръждаема Стомана с Подвижни Куки, Регулируема Дръжка Сгъваема Кухненска Растяжимая Стойка За ?

ЭсЛукер.ly Универсален Монтиране на Стена За микровълнова фурна от Неръждаема Стомана с Подвижни Куки, Регулируема Дръжка

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Високо качество】 Нашият стенен държач за микровълнова фурна е произведена от неръждаема стомана с професионално качество, не ръждясва и устойчив на абразия в продължение на дълъг експлоатационен срок, има висока носеща способност (над 110 кг / 50 кг) 【РЕГУЛИРУЕМА СКОБА】 Тези изтеглящи скоби за микровълнова печка може да се регулира в съответствие с вашата микровълнова печка.Диапазон на ширината варира от 8,7 до 15.8 инча, а в диапазон от дължини - от 11,6 до 22,3 инча. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Монтиране на стена за микровълнова печка е проектирана по такъв начин, че тя се сгъва, което позволява рафт за микровълнова фурна, за да пести място.Поставка за микровълнова печка с две куки, което ви позволява да се мотае в нея всичко, за което можете да се мотае. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 В комплект за монтаж на микровълнова печка включва монтажни аксесоари, винтове и анкеры.Участието на инструкции стъпка по стъпка, те лесно се прикрепя към стената за няколко минути. 【УНИВЕРСАЛНИ скоби】 За съхранение не само на микровълнови фурни, но и тостеров, торбички за боклук или стопански чанти, които могат да виси на куки в кухнята, за ежедневна употреба.Скоби обърнете с дъното нагоре, и поставете пластина, тя ще се превърне в променлив отложен скоби!.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява дълготрайност и надеждност, голям тегло до 110 кг.Сгъваеми стойки, създават повече пространство за вашата кухня.Регулируеми скоби са подходящи за почти всички микровълнови печки. 4 пластмасови кътче с фиксиран пазом помагат за стабилизиране на микровълнова печка. 2 Сменяеми куката, за да се закача за нещо, което ви харесва.Материал : неръждаема стомана.Обхват регулируема ширина : 8,7-15,8 инча/220-400 mm. Диапазон регулируема дължина : 11,6-22,3 инча /295-565 мм. Максимална натоварване : 110 кг / 50 кг.

Декларирани характеристики