.

Стойка за камера FEICHAO, Стабилизатор, Дървена Дръжка закрепване за студен башмака, Рамка за статив, която е Съвместима с Canon G7XMark3 (Клетка + статив)

Стойка за камера FEICHAO, Стабилизатор, Дървена Дръжка закрепване за студен башмака, Рамка за статив, която е Съвместима

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Frame фотоапарат настоящата отворен модел, да не се затваря бутона не засяга переворачивание на екрана Съвместим с Canon G7 XMark3. Обработка на ръбовете на обработка за подобряване на усещането и да се предотврати драскотини на камерата.Дървена дръжка с няколко дупки с резба 1/4 инча, отвор за студено башмака и други дупки разширяване.Мини настолен статив с винт 1/4, позволява бърза смяна на статив, быстроразъемную чинията и друго оборудване, поддържа хоризонтален и вертикален снимане.Скоба на притежателя на студено башмака може да бъде прикрепен отстрани на горната плоча сепаратор с помощта на един или два стандартни винтове 1/4 инча.Клетка за камера FEICHAO, стабилизатор, дървена дръжка закрепване за студен башмака, рамка за монтаж, камерата е Съвместима с клетката за фотоапарат Canon G7 XMark3 : Съвместим тип : Съвместим с Canon G7 XMark3 Материал : алуминиева сплав + дървена дръжка Размер : 120 * 55 * 75 мм, Тегло : 140 г Характеристики : 1. Съвместим с Canon G7 X3, е изработен от алуминиева сплав с дървена дръжка. Не влияе на переворачивание на екрана на фотоапарата и не се затваря клавишите. Обработка на ръбовете на обработка за подобряване на усещане и предотвратяване на драскотини. Расширительная рамка съдържа няколко пристанища с резба 1/4 инча, порт за студено башмака и други пристанища, разширяване. Отдолу, отстрани с отвор с резба 1/4, можете бързо да превключите на статив, быстроразъемную чинията и друго оборудване, поддържане на хоризонтална и вертикална снимка.Адаптер за прикрепване на студено башмака : Материал : алуминиева сплав Характеристики : 1. Закопчалка за студено башмака на 90 градуса 2. Конструкция с загнутым заострени края защитава вашето устройство от падане 3. Го закрепете отстрани на рамката / горната плоча с помощта на един или два стандартни винтове с резба 1/4 (винтове и шестостенния ключ са включени в комплекта) Мини-настолен статив : Материал : пластмаса Размер (Д х Ш) : около 125 х 30 мм Характеристика : 1. С помощта на пристанището, за да се провалиш 1/4 можете да се свържете с интерфейсному оборудване с резба 1/4. След добавяне той се превръща в кръг и удобен за хващане, височина на номинации е 40 мм, а диаметърът на ядрото на крака - 23,5 мм.

Декларирани характеристики