.

1бр Сеялка Стенен Ключ Стил Портфейл Врата Стил на Притежателя на Селски Кърпи Куки за Дома за Метални Бижута във формата на саксия, Органайзер за палто Кухненски Д?

1бр Сеялка Стенен Ключ Стил Портфейл Врата Стил на Притежателя на Селски Кърпи Куки за Дома за Метални Бижута във формата на

BGN 3.12

Сума
Налично за поръчка

МОНТИРАНЕ на багажник за коридора - всеки с отвор за окачване, лесен за инсталиране, ви позволява просто да го закачите на стената youcolor и придават чар на вашия интериор.Проста по конструкция, тя има лесна инсталация.МЕТАЛНА ЗАКАЧАЛКА за ДРЕХИ - идеален за съхранение на дрехи, шапки, ключодържател, шал или други малки предмети.КУКИ за КЪРПИ с ЛИСТА - Закачалка е направена от висококачествен материал, който има добра здравина.ОСТАВЯ СТЕНЕН ДЕКОР - Закачалка направена от материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.БВП монтиране на куката LEAF - Уникален дизайн във формата на лист, също може да се превърне в чудесен интериор в дома си стая.Разработен с дупка за окачване на гърба, можете да окачите върху стената с помощта на ноктите.Осъществяване на Списък 1 х кука Характеристики -изящна изработка осигурява издръжливост и практичност. - Идеален за съхранение на дрехи, шапки, ключодържател, шал или други малки предмети. - Дизайн на външния вид на листа в скандинавски стил, който да е изискан и уникален. - Материал : желязо - Различно проста структура, много лесна работа. - Закачалка, изработена от висококачествен материал, който има добра здравина.Информация за стоки Листа за декора на стените Търсите удобна закачалка-организатор?искате вашата баня да изглежда подреден и чист убранной?Тази стенни закачалка във формата на железен лист ще бъде за вас, чудесен избор.Куки за кърпи във формата на листата на Този предмет е изработен от висококачествени материали с модерен външен вид, подходящи за правилното съхранение на вашите вещи.створчатый одностенный кука - това трябва да е един от най-добрите варианти.

Декларирани характеристики