.

DOITOOL 2 бр. Опаковка на Паста за зъби Инструменти За Боядисване на Коса Инструменти за Домакинството Сокоизстисквачка за Тюбиков Паста за зъби реклама За Паста за зъ?

DOITOOL 2 бр. Опаковка на Паста за зъби Инструменти За Боядисване на Коса Инструменти за Домакинството Сокоизстисквачка за

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

СплавОПАКОВКА на ПАСТА за зъби - Не губете губи нито капка паста за зъби или нещо друго в тюбиках.Сигурен инструмент за дома, децата, семейството си и всички места, които ви харесват.ЕКСТРУДЕР за ПАСТА за зъби - Необходимия аксесоар за вашата ефективна и икономически живот.СЖИМАЮЩИЕ СКОБИ - добър помощник в дома си, в повишаващ качеството си на живот.ИНСТРУМЕНТ за ИЗВЛИЧАНЕ на тюбиков - този подвижен клип във формата на буквата Т, напълно преса съдържанието на тубата, премахване на обичайните мръсни пръски.КОМПРЕСИЯ на ПАСТА за зъби - за отстраняване на обичайните мръсни пръски и отпадъци.ОПАКОВКА на ПАСТА за зъби - Не губете губи нито капка паста за зъби или нещо друго в тюбиках.Сигурен инструмент за дома, децата, семейството си и всички места, които ви харесват.ЕКСТРУДЕР за ПАСТА за зъби - Необходимия аксесоар за вашата ефективна и икономически живот.СЖИМАЮЩИЕ СКОБИ - добър помощник в дома си, в повишаващ качеството си на живот.ИНСТРУМЕНТ за ИЗВЛИЧАНЕ на тюбиков - този подвижен клип във формата на буквата Т, напълно преса съдържанието на тубата, премахване на обичайните мръсни пръски.КОМПРЕСИЯ на ПАСТА за зъби - за отстраняване на обичайните мръсни пръски и отпадъци.Списък на опаковки 2 x Опаковка на паста за зъби Характеристики - Размер : 8,5x3,7x0 паста за зъби в роли. - Материал : Сокоизстисквачка за опаковка на паста за зъби от ABS пластмаса. - Цвят : Сребро сокоизстисквачка за паста за зъби. - Премахване на обичайните мръсни пръски и отпадъци сокове за листове паста за зъби. - Този опаковка на паста за зъби е предназначен за пълно извличане на паста за зъби, за да се избегне ненужното място за спорта тюбиков паста за зъби. - Не губете губи нито капка паста за зъби или нещо друго в тюбиках.Сигурен инструмент за дома, децата, семейството си и на всички места, където ви харесва екструдер за паста за зъби. - Хората от всички възрасти лесно за използване на паста за зъби с ръчно екструдиране. - Също така подходящ за някои козметични средства, като сокоизстисквачка за тюбиков паста за измиване на лицето си.Информация за стоки Сокоизстисквачка за почистващо средство за лице на Този пъргав клип във формата на буквата Т, напълно преса съдържанието на тубата, премахване на обичайните мръсни пръски.Сокоизстисквачка за крема В тюбиках Тази сокоизстисквачка за паста за зъби осигурява плътно пресоване на тръбата, така че паста за зъби се разпределя под формата на гладки, чисти топки, а броят на останалите в основата или под капачката, не се образуват отпадъци.

Декларирани характеристики