.

AMODOO Съвместим с Apple Watch Band 38 мм + калъф, женски Бижута Метална каишка и 2 опаковки със защитно фолио във формата на бронята за iWatch Series 3/2/1 (сребрист/38 мм)

AMODOO Съвместим с Apple Watch Band 38 мм + калъф, женски Бижута Метална каишка и 2 опаковки със защитно фолио във формата на

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

❤Е съвместим с i Watch 38mm Series 3/2/1; Подходящ за китките с диагонал 5,5-8,1 инча( Часовници в комплекта не са включени. ❤ Материал на каишка : високо качество метал, добре полиран, което го прави отличен подарък за любителите на Apple Watch. ❤ Лесно се регулира на дължина : идва с инструмент за регулиране дължина на каишка, с помощта на които можете лесно да премахнете допълнителни връзки, за да те е седяха на китката си. ❤Броня : Лъскава броня, осеян с диаманти, е идеално място за ремешку блясък и прави вашите часовници са изключително красиви, а също така предпазва екрана часа от надраскване.(Забележка : НЕ използвайте броня И ЗАЩИТНО фолио ЗАЕДНО). ❤Е съвместим с i Watch 38mm Series 3/2/1; Подходящ за китките с диагонал 5,5-8,1 инча.( Часовници в комплекта не са включени. ❤ Материал на каишка : високо качество метал, добре полиран, което го прави отличен подарък за любителите на Apple Watch. ❤ Лесно се регулира на дължина : идва с инструмент за регулиране дължина на каишка, с помощта на които можете лесно да премахнете допълнителни връзки, за да те е седяха на китката си. ❤Броня : Лъскава броня, осеян с диаманти, е идеално място за ремешку блясък и прави вашите часовници са изключително красиви, а също така предпазва екрана часа от надраскване.(Забележка : НЕ използвайте броня И ЗАЩИТНО фолио ЗАЕДНО). каишка за часовник, 2 бр. калъф-броня, 1 бр. инструмент за премахване, 1 бр. Ръководство за потребителя Забележка : Не използвайте броня И защитно филм заедно.

Декларирани характеристики