.

MinLia 4 бр. Поставка за чаши за варени яйца от Неръждаема Стомана, поставка за Чаши За яйца, Кухненски Приспособления, Инструмент За Приготвяне на Варени яйца, Поставк?

MinLia 4 бр. Поставка за чаши за варени яйца от Неръждаема Стомана, поставка за Чаши За яйца, Кухненски Приспособления, Инструмент

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени материали от неръждаема стомана, здрав и издръжлив, да го безопасно да се промени, просто и е удобно да варя яйца и да се почистватТази чаша за яйца осигурява лесен и удобен начин за варене на яйца.Практичен и весело, идеално за вашата семейна закуска.Подходяща за кафенета, къщи, ресторанти, кухненски кърпи и т.5 виж на Помещение включва : 1 * чаша за яйца или 4 * чаша за яйца.5 см Материал : неръждаема стомана Име : поставка за Чаши за яйца на Помещение включва : 1 * Чаша за яйца или 4 * Чаша за яйца Цвят : сребърен; златен 100% чисто нов и високо качество Тези чашки за яйца, предоставя лесен и удобен начин за варене на яйца.Практично и забавно за вашето семейно на масата за закуска.Лесно и удобно да варят яйцата и ги измийте.Подходящ за кафене, дом, ресторант, чаени салфетки и т. Яйца в комплекта не са включени, само на притежателя.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Декларирани характеристики