.

Набор от Приточных и Отточных тръби от неръждаема Стомана VINGVO, Професионална Аквариумная Метална Тръба от Неръждаема Стомана за аквариума (16 мм /0,63 инча)

Набор от Приточных и Отточных тръби от неръждаема Стомана VINGVO, Професионална Аквариумная Метална Тръба от Неръждаема

BGN 19.27

Сума
Налично за поръчка

ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН : Аквариумная тръба-лилия от неръждаема стомана придава на вашето аквариуму елегантна извита линияИнструменти за монтаж на стена, предназначен за врати без аквариуми.НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Метална цедка лили pipe surface е изработена от неръждаема стомана 304, която е здрав, няма ръжда и помага да се осигури равномерен приток на вода във всички зони на аквариума.Може да се РЕГУЛИРА лесно : Впускная тръба от неръждаема стомана за аквариум се регулира от над повърхността на водата, е лесна и удобна за експлоатация, на дъното на преносимо и лесно за почистване.Лесен за почистване : Метална впускная тръба за аквариум поддържа въртене на 360 градуса, може лесно да се регулира посоката на потока на водата.Лесно се обработва и става лесен за поддържане и почистване.БЕЗОПАСЕН ЗА употреба : Аквариумная метална тръба лили pipe привежда в движение на потока вода за въртене на плувка за премахване на блажна фолио, което позволява да се избегне вдишването на риба и скариди и се филтрира, по-безопасни и по-удобни за употреба. НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Входа с метална повърхност на снежана pipe е изработена от неръждаема стомана 304, която е здрав, няма ръжда и помага да се осигури равномерен приток на вода във всички зони на аквариума. Елегантен дизайн : Аквариумная тръба с лилии от неръждаема стомана придава на вашето аквариуму елегантна извита линия.Инструменти за монтаж на стена, предназначен за врати без аквариуми. Лесна настройка : Впускная тръба от неръждаема стомана за аквариум се регулира от над повърхността на водата, е лесна и удобна за експлоатация, на дъното на преносимо и лесно за почистване. Безопасен за употреба : Аквариумная метална тръба лили се привежда в движение на потока вода за въртене на плувка за премахване на блажна фолио, което позволява да се избегне вдишването на риба и скариди и се филтрира, по-безопасни и по-удобни за употреба. лесен за почистване : Аквариумная метална впускная тръба поддържа въртене на 360 градуса, може лесно да се регулира посоката на потока на водата.Лесно е запознат и монтаж, лесни за поддържане и почистване.Параметри : Тип на продукта : Аквариумная метална тръба с лилии Материал : неръждаема стомана, акрил съдържание на Пакета : 1 х Отводящая водопроводна тръба от неръждаема стомана, 1 х Приточная водопроводна тръба от неръждаема стомана 2 x Акрилна задържане рама 8 х Акрилни винт 1 х фитинги за обезжиривающей филм от неръждаема стомана 1 х Акрилни поплавковые фитинги Забележка : 1.

Декларирани характеристики

Item Type:
Aquarium Metal Lily Pipe
Material:
Stainless Steel, Acrylic
Package List:
1 x Outflow Stainless Steel Water Pipe :
1 x Inflow Stainless Steel Water Pipe:
2 x Acrylic Fixing Frame :
8 x Acrylic Screw :
1 x Stainless Steel Degreasing Film Fittings :
1 x Acrylic Float Fittings:
Note:
1. Proper commissioning of the water flow will not cause the filter barrel to draw air and collect gas.:
2. Adjust the fence at the bottom of the water inlet, which will not affect the total inlet flow of the filter barrel.3. Stainless steel lily pipes are virtually maintenance free, as algae and dirt buildup inside are invisible and only need to be cleaned when flow is impeded.:
4.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: