.

Cabilock Рафтове за Баня, Сгъваеми Рафтове, Стенни Дървени Плаващи Рафтове и Стенни Рафтове Плаващи книжарниците Рафтове за Съхранение, за Кухнята, Хола, Банята, Офиса ?

Cabilock Рафтове за Баня, Сгъваеми Рафтове, Стенни Дървени Плаващи Рафтове и Стенни Рафтове Плаващи книжарниците Рафтове

BGN 34.20

Сума
Налично за поръчка

Придайте прост, но елегантен вид на вашата домашна кухнята, спалнята, банята, офиса и т монтиране на плаващи полкам.Изработени от практично, безопасно и трайни в употреба на материала. кухненски стенни рафтове.Като един вид домакинството многоцелеви инструмент за съхранение, той притежава мощни възможности за събиране на данни за съхранение. стенен рафт за баня.Дизайн стилен външен вид и изискан изработка на производство.стенен стъкло рафтове.Може да се използва за съхранение на всички всячины, бонсай, книги, чаши, ключодържатели, чаши за вода и така нататък.срок на годност-организатор на стената.Придайте прост, но елегантен вид на вашата домашна кухнята, спалнята, банята, офиса и т. монтиране на плаващи полкам.Изработени от практично, безопасно и трайни в употреба на материала. кухненски стенни рафтове.Като един вид домакинството многоцелеви инструмент за съхранение, той притежава мощни възможности за събиране на данни за съхранение. стенен рафт за баня.Дизайн стилен външен вид и изискан изработка на производство.стенен стъкло рафтове.Може да се използва за съхранение на всички всячины, бонсай, книги, чаши, ключодържатели, чаши за вода и така нататък.срок на годност-организатор на стената.Описание Стенни Дървени Плаващи рафтове и Стенни рафтове Плаващи книжарниците Рафтове за Съхранение, за Кухнята, за Хола, Баня и офис Функции - Цвят : както е показано.- Материал : Дърво.- Размер : 30 x 16,5 x 15,8 виж Пакетът включва 1 x рафтове за съхранение.

Декларирани характеристики