.

SDFDSSR Лят Алуминий Слънчева светлина за вътрешния двор IP43 Външна Водоустойчив Слънчева лампа за стълб Енергоспестяващ Слънчев Уличен лампа за стълбове Слънчева Ви?

SDFDSSR Лят Алуминий Слънчева светлина за вътрешния двор IP43 Външна Водоустойчив Слънчева лампа за стълб Енергоспестяващ

BGN 76.93

Сума
Налично за поръчка

★ Висококачествени материали : Лампи са изработени от лят алуминий, с гладка и равна повърхност, не е лесно ръжда, устойчив на корозия, с висока отлично възпроизвеждане на цветовете, по-бързо да се откажете топлина, стабилна осветление и дълъг срок на служба, висок коефициент на фотоэлектрического преобразуване и могат да светне в облачни дни, добавяне на вашия двор малко светлина ★ Слънчеви панела : автоматично събират слънчева енергия на разсъмване, автоматично включват осветлението в тъмното, енергоспестяващи и осветляющие, в дъждовна и снежна при хубаво време може да е нормално осветяване, което прави вашата градина светли и удобни, а нощен пейзаж - по-красив. ★ Характеристики и монтаж на : енергоспестяващ, водоустойчиви, устойчиви на натиск, екологично чист, със силна антикорозионна лента, не се страхува от лошото време, по-дълъг живот, може да се настрои с помощта на стена основания, лесно управление. ★ Поддръжка : почти не изисква поддръжка.Просто редовно се изтрие слънчев панел влажна кърпа, за да се уверите, че в нея попада колкото се може повече слънчева светлина.Ако вие сте изправени пред един непрекъснат дъжд и е установено, че осветлението е много слабо, можете временно изключване на прекъсвач и изчакайте, докато времето стане ясно.Включете, за да продължите зареждането, която може да удължи живота на батерията! . ★ Най-добрият сервиз : Гаранция за качество - това е основният принцип.Ние се ангажираме да предоставя висококачествени услуги, висококачествени продукти и бърза доставка.Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти, която може да ви отговори в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. ★ Висококачествени материали : Лампи са изработени от лят алуминий, с гладка и равна повърхност, не е лесно ръжда, устойчив на корозия, с висока отлично възпроизвеждане на цветовете, по-бързо да се откажете топлина, стабилна осветление и дълъг срок на служба, висок коефициент на фотоэлектрического преобразуване и могат да светне в облачни дни, добавяне на вашия двор малко светлина. ★ Слънчеви панела : автоматично събират слънчева енергия на разсъмване, автоматично включват осветлението в тъмното, енергоспестяващи и осветляющие, в дъждовна и снежна при хубаво време може да е нормално осветяване, което прави вашата градина светли и удобни, а нощен пейзаж - по-красив.

Декларирани характеристики