.

Преносим Вентилатор Климатик като Охладител на въздуха с отрицателни йони, Мини Настолен Вентилатор, Водно охлаждане Климатик, Зареждане чрез USB, Персонален Охлад?

Преносим Вентилатор Климатик като Охладител на въздуха с отрицателни йони, Мини Настолен Вентилатор, Водно охлаждане Климатик,

BGN 26.83

Сума
Налично за поръчка

?Дизайн : Вградени?в няколко високоефективни филтри водни завеси могат ефективно филтрира частици прах във въздуха, което го прави по-удобен за използванеОт Три?оа широка подаване на въздух, регулируем издаване на въздуха, осигурява охлаждане в широк диапазон.Дълъг живот на батерията, вградена батерия с голям капацитет с капацитет от 2000 mah, може да се използва в продължение на дълго време. ? Бързо охлаждане : Напълнете хладилника с лед или вода с лед, включете този портативен въздушен охладител, и той ще разпръсне прохлада в продължение на няколко секунди; Персонален въздушен охладител с 3 степени на въртене на вентилатора, така че можете да регулиране на силата на вятъра в съответствие с вашите нужди; Този настолен USB-fan ще се прожектират чист въздушен поток и разпределят влагата на вън въздух Нощна лампа с водно охлаждане, тенис на спрей humi. ? Силен вятър, но икономията на енергия : Този преносим климатик ac не съдържа фреон, което позволява да се работи с ниска консумация на енергия и значително спестяване на пари.Бутилка с вода, може да се замени по всяко време, само с бутилка минерална вода (диаметър на бутилката 3x3 см), за да се избегнат проблеми със замърсяването на въздуха след дълго време.idification фен две в едно USB за зареждане кафяв. ? Многофункционален охладител на въздуха : Преносим един изпарителен охладител на въздуха, овлажнител, мини настолен вентилатор, chiller на въздуха, mood nights, пет в едно могат да се охлажда и овлажнява въздуха около вас.Тя ще подкрепи влажността в помещението, която няма да доведе до усещане на сухота на вашата кожа.Нека да ви добави любимо етерично масло във вода.Не се колебайте да се насладите мъгливо и хладно през лятото. ? Преносим и лесен за използване Благодарение на преносим и компактния си дизайн, този USB охладител на въздуха може лесно да се местят от стая в стая; Можете да поставите един изпарителен охладител в кухнята, в хотел, офис или всяко друго място; Освен това, можете също да издържат мини-климатик на улицата; Този преносим климатик ще осигури охлаждане пречистен въздушния поток C навсякъде, където ви е необходимо. ?Дизайн : Вградени?в няколко високоефективни филтри водни завеси могат ефективно филтрира частици прах във въздуха, което го прави по-удобен за използване.От Три?оа широка подаване на въздух, регулируем издаване на въздуха, осигурява охлаждане в широк диапазон.Дълъг живот на батерията, вградена батерия с голям капацитет с капацитет от 2000 mah, може да се използва в продължение на дълго време. ? Бързо охлаждане : Напълнете хладилника с лед или вода с лед, включете този портативен въздушен охладител, и той ще разпръсне прохлада в продължение на няколко секунди; Персонален въздушен охладител с 3 степени на въртене на вентилатора, така че можете да регулиране на силата на вятъра в съответствие с вашите нужди; Този настолен USB-fan ще се прожектират чист въздушен поток и разпределят влагата на вън въздух Нощна лампа с водно охлаждане, тенис на спрей humi.

Декларирани характеристики

Item Type:
Air Cooler
Material:
ABS
Color:
Blue
Weight:
Approx. 1039g / 36.6oz
Power Supply:
DC5V / 1A
Power:
4w
Battery:
Polymer lithium battery 2000mAh (included)
Charging Time:
About 3 hours
Use Time:
About 2.5~8 hours
Ozone Concentration: