.

Надуваем матрак Airefina Comfort Queen с Вградена Електрическа помпа, Надуваеми легло за 3 минути, Самонадувающаяся/Сдувающаяся, Надуваеми легло с Флокированной повърхност ?

Надуваем матрак Airefina Comfort Queen с Вградена Електрическа помпа, Надуваеми легло за 3 минути, Самонадувающаяся/Сдувающаяся,

BGN 40.53

Сума
Налично за поръчка

Материал : pvc + флокированная плат Вградена електрическа помпа : AC120 V, 60 Hz, 130 W (САЩ). Максимална товароподемност : 750 кг. Надуваем матрак Airefina - Комфорт. Бързото покачване /сдувание за 3 минути : Вградена помпа възгордява / издухва надуваем матрак Airefina само за 3 минути, за да се постигне желаното ниво на комфорт и здравина, с натискането на един бутон.Сверхпрочная подкрепа на : в комбинация с 40 вътрешни въздушни спиралями и висока якост на композиране вкара структура, която увеличава дълголетие и подкрепа, осигуряване на подкрепа на цялото тяло и комфорт, подобен на този постельному. Комфортна флокированный надмощие и дебел непромокаем материал : Има удобен водоустойчив флокированный най-горния слой и траен екологичен многослоен PVC, осигуряващ несравнимо сън. Забележка : Не поставяйте на матрака и не се допирайте до него остри предмети.Почистете помещение, преди да инсталирате в матрака.Голям размер Queen Size : Надуваем матрак Airefina има размери 80x60x18 инча и тегло до 750 килограма, в комплекта има чанта за носене за удобно опаковане и транспортиране, както и кръпки за ремонт при случайна проколе или скъсване.Изпуснати компактен размер е само 17 * 9 * 13 инча и тежи само 19,4 кг. Подходяща за къмпинг, за пътуване, легло за гости и т. Здрав профил и противоскользящее дъното : 18-инчов профил улеснява вход и изход, както и повдигна край за увеличаване на спане защитава вашите неща от падане.Противоскользящее дъното предотвратява преместване в матрака дори по деревянному или плиточному пода, като поддържа своя легло плоска и устойчива.Не забравяйте, че може да ви се наложи да се издуват и надуваем матрак, за няколко секунди, за да се възстанови желаното ниво на твърдост, поради факта, че PVC естествено опъната по време на употреба.Надуваем матрак Airefina - Комфорт. Бързото покачване /сдувание за 3 минути : Вградена помпа възгордява / издухва надуваем матрак Airefina само за 3 минути, за да се постигне желаното ниво на комфорт и здравина, с натискането на един бутон.Сверхпрочная подкрепа на : в комбинация с 40 вътрешни въздушни спиралями и висока якост на композиране вкара структура, която увеличава дълголетие и подкрепа, осигуряване на подкрепа на цялото тяло и комфорт, подобен на този постельному. Комфортна флокированный надмощие и дебел непромокаем материал : Има удобен водоустойчив флокированный най-горния слой и траен екологичен многослоен PVC, осигуряващ несравнимо сън.

Декларирани характеристики