.

Великденски Венец от Дървени Мъниста, 3 Гирлянди От Великденските Мъниста на няколко нива Декор Тава В Селски Стил Розов Жълт Зелен Син Дървени Топчета Джутовая Въ?

Великденски Венец от Дървени Мъниста, 3 Гирлянди От Великденските Мъниста на няколко нива Декор Тава В Селски Стил Розов

BGN 3.99

Сума
Налично за поръчка

?КАКВО ще ПОЛУЧИТЕ - Вие ще получите 3 гирлянди от дървени мъниста : един 50-инчов пасхалната венец от мъниста, с пискюли, 2 броя 18-инчови пасхалната венец от мъниста от зелен дървесен талаш ? КРАСИВИ И здрави - дървени мъниста имат гладка повърхност, цветовете са ярки и красиви шарки.Украса с четки, изработени от лен и чул, които се различават по сила и издръжливост.Можете да ги прилагат за различни празнични поводи много пъти. ?ВЕЛИКДЕНСКО УКРАСА - Тези дървени мъниста в селски стил и latticework четката са декорирани в ярки и приятни цветове.Можете свободно да комбинирате ги, украсете с тях дома си или да споделите с другите. ?ПОДАРЪЦИ-изненади - Тези цветни кръгли бижута от дървени мъниста подходящи за великденския интериор, оформяне на няколко нива, тави, употребявани в провинциален стил, празнични тържества. ?ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!!! - Ние се стремим към подобряване на качеството на продукта.Ако имате някакви проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение. ?КАКВО ще ПОЛУЧИТЕ - Вие ще получите 3 гирлянди от дървени мъниста : един 50-инчов пасхалната венец от мъниста, с пискюли, 2 броя 18-инчови пасхалната венец от мъниста от зелен дървесен талаш. ? КРАСИВИ И здрави - дървени мъниста имат гладка повърхност, цветовете са ярки и красиви шарки.Украса с четки, изработени от лен и чул, които се различават по сила и издръжливост.Можете да ги прилагат за различни празнични поводи много пъти. ?ВЕЛИКДЕНСКО УКРАСА - Тези дървени мъниста в селски стил и latticework четката са декорирани в ярки и приятни цветове.Можете свободно да комбинирате ги, украсете с тях дома си или да споделите с другите. ?ПОДАРЪЦИ-изненади - Тези цветни кръгли бижута от дървени мъниста подходящи за великденския интериор, оформяне на няколко нива, тави, употребявани в провинциален стил, празнични тържества. ?ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!!! - Ние се стремим към подобряване на качеството на продукта.Ако имате някакви проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение.Великденски Венец от дървени мъниста.

Декларирани характеристики