.

Комплект маша за мигли, Без тесни точки, Удобна Плойка маша за Мигли с Гребен за мигли и 4 бр. Сменяеми накладки, Подходящ за естествени Къдрици Всяка форма на око, Жъ?

Комплект маша за мигли, Без тесни точки, Удобна Плойка маша за Мигли с Гребен за мигли и 4 бр. Сменяеми накладки, Подходящ

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

✅【Повдигане на миглите за няколко секунди】 - Просто, ефектно подкрученные мигли за стягане на миглите за няколко секунди, просто стиснете и задръжте, и ще можете да получите желания вид на подкрученных на миглите, за да направите вашия грим е идеаленПоприветствуйте привлекателен образ на сутринта и да започнете един приятен ден. ✅【Комфортно захващане и по-малко налягане】 - Проектиран с оглед на комфорт, нескользящий, безболезнен, ще откриете, че тя е удобна при завивке на миглите.Проектиран с по-дълга дугообразной дръжка, на края, можете да използвате среден пръст за връзка, за да се увеличи натиска, който ви позволява да използвате по-малка сила, за да се постигне същия ефект.Ако трябва да окаже силен натиск, този находчив дизайн ще ви улеснят задачата. ✅【Два цвята сменяеми силиконови облицовки】 -пакет 4 допълнителни резервни силиконови облицовки (2 жълти и 2 черни) за повече ценности можете да изберете цвят в зависимост от настроението ви.Меките силиконови възглавнички - това не е просто приятен естетичен завършек, те могат да придават ресницам твърдост и да им даде желаната форма при минимален натиск.Разработена за работа с очите на всяка форма и размер, тази плойка наистина е универсална за всички. ✅【Бонус гребен за мигли】 - След подкручивания на миглите, ако искате да нанесете спирала, за да се придаде допълнителен обем, за получаване на по-дълги и гъсти мигли, тази гребен за мигли да се справи със своята задача, тя ще ви помогне да премахнете излишните трупове и да ресницам по-обелени, разделени, подкрученный вид за крайното подреждане. ✅【Идеален избор за подарък】 - Търсите най-добрия подарък за вашата приятелка, жена, най-добрите приятели?Търсите подарък за Коледа, Свети Валентин, рожден Ден, Ден на памет?Тази плойка маша за мигли с 2 жълти и 2 черни облицовки маша за мигли и 1 силиконов гребен за мигли - най-добрият приятел на едно момиче / жена, тя ще се превърне в перфектният избор за подарък.Експертни съвети 1. Винаги подкручивайте миглите преди да нанесете спирала. Задръжте го в продължение на няколко секунди след изстискване, премахнете остатъците от грим от очите. Погледнете надолу по време на усукване.Как да използвате? 1. Отворете къдрене и ги подредете по линия на миглите. Внимателно стиснете в продължение на 2-3 секунди, след това отпуснете.

Декларирани характеристики