.

Amakunft 2 Опаковки Квадратна Плюшени възглавници за морско Свинче, Голяма Кутия за събиране на отпадъци за Зайци Amakunft, Арматура за Приучения Към Гърне Малки животни, Ъ?

Amakunft 2 Опаковки Квадратна Плюшени възглавници за морско Свинче, Голяма Кутия за събиране на отпадъци за Зайци Amakunft,

BGN 61.53

Сума
Налично за поръчка

[По-голям размер] Нашите подложки за домашни любимци размер L повече обикновени подобни модели, а като обикновена дължина на килима е 11 и 13 инча, ни достигна 17,7 инча, което позволява на домашния любимец се работи върху килим за по-добро бягство [Запази първоначалната форма] Подложки за домашни любимци Amakunft може да се пере в машина, сушилнята и ръчно.В средата на полагане се определя бода, така че тя ще запази първоначалната си форма след многократно изпиране. 【Подвижна Решетеста пол】Това спестява домашен любимец от калта и ще крачета на вашето бебе чисти. 【Премиум качество】 тиган за дребни животни голям размер, изработена от пластмаса. здрава и сигурна за домашни любимци. Антипригарная повърхност за по-лесно обслужване. 【Отлично приложение за】 Перфектен размер, подходящ за едър заек, чинчила, морски свинчета, пор или други малки и големи животни. [По-голям размер] Нашите подложки за домашни любимци размер L повече обикновени подобни модели, а като обикновена дължина на килима е 11 и 13 инча, ни достигна 17,7 инча, което позволява на домашния любимец се работи върху килим за по-добро бягство. [Запази първоначалната форма] Подложки за домашни любимци Amakunft може да се пере в машина, сушилнята и ръчно.В средата на полагане се определя бода, така че тя ще запази първоначалната си форма след многократно изпиране. 【Подвижна Решетеста пол】Това спестява домашен любимец от калта и ще крачета на вашето бебе чисти. 【Премиум качество】 тиган за дребни животни голям размер, изработена от пластмаса. здрава и сигурна за домашни любимци. Антипригарная повърхност за по-лесно обслужване. 【Отлично приложение за】 Перфектен размер, подходящ за едър заек, чинчила, морски свинчета, пор или други малки и големи животни. легло от 2 теми, 1 кутия за събиране на отпадъци за наливна бира.

Декларирани характеристики