.

INPODAK Детски Баскетбол и Младежи Баскетбол 27,5 Инча Размер на 5 Юниорский Баскетбол За Момичета Класическа Спортна Игра с топка На закрито и на Открито за Момичета Ко?

INPODAK Детски Баскетбол и Младежи Баскетбол 27,5 Инча Размер на 5 Юниорский Баскетбол За Момичета Класическа Спортна Игра

BGN 10.26

Сума
Налично за поръчка

Не се притеснявайте, баскетболна топка INPODAK е изработен от устойчиви материали и пикочния мехурАко има някакви проблеми с качеството на вашата поръчка, моля Свържете се с продавача" директно от Центъра на купувача.Сребърен с еднорози, достатъчно стръмен баскетболна топка.Децата, които харесват еднорози, не трябва да пропуснете баскетбол.Баскетболна топка с диаметър 27,5 инча подходящ за деца и младежи на възраст от 6-12 години.Този баскетболна топка остави у децата часовници активни развлечения на открито.Тази баскетболна игра винаги предизвиква смях и радост по лицата на играчите.Баскетбол - динамичен спорт, който се развива издръжливост чрез кратки спринтов, необходими за тичане нагоре и надолу по корту. движение, различни от баскетболни, като скокове за нанасяне на удар, изискват чести мускулни контракции, които могат да увеличат мускулната издръжливост.Една команда, с една цел.Отборните спортове развиват чувство за чест и честност. [ДЪХА ДИЗАЙН] Уличен баскетбол INPODAK може да се похвали със стилен дизайн във формата на еднорог, с който гарантирано ще се превърне главата.Независимо от това, управлявате ли вие дрибъл или стоите на място, тази топка излъчва прохлада и вълнение.Той е идеален за момичета, юниорок или играчи на средно ниво, които обичат баскетбола. [Баскетболен размер на 5] Проектирани с оглед на интересите на младите играчи, младежки баскетболен топката е с размер 5 (27,5 инча), който е по-малко официален размер, което го прави по-подходящ за ръцете на млади момичета.Той е идеален за играчи на възраст от 5 до 14 години. [КОНСТРУКЦИЯ с ДЪЛБОК КАНАЛ] Детски баскетбол проектиран с помощта на подобрени дизайн с дълбок канал, който осигурява на играчите подобрен захват и контрол по време на дриблинга и стрелба.Идеален за млади играчи, този дизайн улеснява им боравене с топката и помага да се постигнат по-добри резултати в играта. [ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ] ВЪВ всяка опаковка мини-баскетбол включва баскетболна топка "еднорог", помпа и мрежа.Помпата е лесна за използване и ви помага да изпомпва топката до идеалния налягане, така че можете да започнете да играете веднага. [ЗДРАВ БАСКЕТБОЛ] Уличен баскетбол INPODAK е проектирана за по-дълъг живот, а го издръжлив материал осигурява особено силна фиксация и дълготрайност на всяка баскетболното игрище, осигурявайки отлични резултати както при игра на закрито, така и на открито.

Декларирани характеристики