.

FAVOMOTO 5 бр. Комплект за вземане на килими Плюшени Завивки за възрастни, ръчно изработени Килими, Комплекти за плетиво за деца, Кука, Прежда, Комплект за шиене на Килим?

FAVOMOTO 5 бр. Комплект за вземане на килими Плюшени Завивки за възрастни, ръчно изработени Килими, Комплекти за плетиво

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Бял : приятна на допир и гума за използване, няма да се отрази на вашата ръчен трудНабор от инструменти за плетене на една кука : Прежда е направен от добър материал и приятна на допир.Комплекти прежда за плетене на една подложка с ръцете си : Вие можете да направите своя собствена подложка за любим човек като значим подарък.Килимче за баня със собствените си ръце : Подходящ за покрива възглавница, одеяла, меки топки, възглавници и много други предмети с шут.Домашен любимец : Идеален за работи с капаче, подложка за плетене на една кука, занаяти собствените си ръце, домашен текстил Това е много полезно.Бял : приятна на допир и гума за използване, няма да се отрази на вашата ръчен труд.Набор от инструменти за плетене на една кука : Прежда е направен от добър материал и приятна на допир.Комплекти прежда за плетене на една подложка с ръцете си : Вие можете да направите своя собствена подложка за любим човек като значим подарък.Килимче за баня със собствените си ръце : Подходящ за покрива възглавница, одеяла, меки топки, възглавници и много други предмети с шут.Домашен любимец : Идеален за работи с капаче, подложка за плетене на една кука, занаяти собствените си ръце, домашен текстил Това е много полезно.Пратката включва 115 х роли линии, 5 х игла за плетене на една кука, 5 х плат за бродиране, 5 х хартия за рисуване Характеристики -Подходящ за покрива възглавница, одеяла, еластични топки, възглавници и много други предмети с тик-так кука за подложка. - Размер : Около 50,00 X30,00 X0,40 см/19,65 X11,79 X0 Комплект за плетене на една кука за начинаещи. - Удобна и приятна за кожата на прежди, много еластична, топла и приятна на допир. - Той е удобен на пипане и эластичен за използване, няма да се отрази на вашите принадлежности куки за ръчно изработени. - Материал : акрил, комплекти за производство на подложки от полиестер-Тегло лек, че не ще увеличи допълнително натоварване и теглото на подложка с тик-так "Направи си сам". - Цвят : както е показано комплекти куки за възрастни - изящна изработка и красив външен вид предоставят на неговата популярност и практичност Комплекти прежда за плетене на постелки със собствените си ръце.Описание Товарауагп Комплект за плетене на една кука със собствените си ръце, Ако искате да създадете нещо красиво и светло, този комплект за постелки с капаче - това сте вие!Създаване на дизайн слушате и да живеете свои идеи за живота или просто чините, переделывайте или ремонтируйте предмети от бита.

Декларирани характеристики