.

Детско Одеало Kigai с Розова Пеперуда и Цветя, Меко и Топло Одеало за детско Креватче, 30х40 См, скъпа промяна Одеяла за Бебешка Количка, Одеало за детско Креватче, Детск?

Детско Одеало Kigai с Розова Пеперуда и Цветя, Меко и Топло Одеало за детско Креватче, 30х40 См, скъпа промяна Одеяла за

BGN 45.50

Сума
Налично за поръчка

МЕК размер подходящ за деца от раждането до около 4 години и може да се използва като детско одеало за спане или като приключи, одеяло, за да излезете на улицата и т, за да дарят на вашето бебе топлина и комфорт по време на сън. Многофункционална мека тъкан може да ви придават особена мекота и усещане за допир.Чудесен подарък за душата на детето за новите майки, новородени, бебета и деца.Това също може да се превърне в чудесен подарък за вашите близки и приятели.ИНСТРУКЦИИ ЗА СТИРКЕ1.Студена вода, съхраняващ цикъл машинно пране. Избягвайте смягчителей тъкан и белина!3. Може да се глади. Не се дават на химическо чистене, Ако имате някакви въпроси или предложения за нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Не ни нетърпелив да чуе вашия глас!.

Декларирани характеристики