.

Одеяло в детска плетена детска люлка с 7 ч. Enfant - Nido Airy Baby Wrap, Меко Пеленание, Универсален комплект me за яслите, през Зимата на столче за кола, Переноску, количка, плете?

Одеяло в детска плетена детска люлка с 7 ч. Enfant - Nido Airy Baby Wrap, Меко Пеленание, Универсален комплект me за яслите,

BGN 37.33

Сума
Налично за поръчка

✅ ????? ???????? : Овалния силует на своята практика за детско столче за кола осигурява лесен достъп до ремням за сигурност на столчето за кола, което премахва слой между седалката и детеТози уютен калъф за свободни столчето за кола може да се използва като възглавница, одеяла, зимен спалния чувал, спално костюми, носене за бебето, детски колички и много други неща.Той е с малки размери (0-6 м.) : 25 "x 34" x 1" и Голям (6-18 м) 31 "x 40" x 1". ✅ ???? & ???? : Благодарение на чехлу-кокону за столче за кола майки и татковците не трябва да приключи деца в допълнителни дрехи, дебели завивки или обемисти козината, благодарение на меката подплата от микрофлиса и плюш, на която се намира калъф за детски седалки за кола.Бебето ви е здраво затънал в топката уютна любов. ✅ ?????????? ?????? : Вместительные индивидуални устройства за краката на столчето за кола-пеленального одеяла позволяват малък ножкам расте.Очерченный качулка и отделни крачета своята практика-на изолацията на детското столче за кола предпазва детето от студ и влага.Освен това, обвивка в три посоки, в 7 часа сутринта се засилва с помощта на куката и на панти. ✅ ????? ????????? & ??????? ???????? : Тази външна обвивка на зимния своята практика за столче за кола топло устойчив на атмосферни влияния и дълъг живот.Бебетата ще останат сухи в своя автомобилната седалка при дъжд, сняг или вятър по време на зимните забавления на открито.Едно дете ще се чувства комфортно и безопасно от пътуването на открито при температура от 5 ° F / -15 ° C. на Родителите ще хареса, че калъф за детско столче за кола също може да се пере в машина. ✅ ???????? ???????????? : 7 AM вярва в осигуряване на възможно най-добрата грижа за своите клиенти, предоставяйки стилни и висококачествени продукти.Нашето зимно столче за кола изработено от висококачествени материали и е разработен с оглед на функционалността и стила. 7 AM е на ваше разположение в случай на някакви въпроси, свързани с продукта. ✅ ????? ???????? : Овалния силует на своята практика за детско столче за кола осигурява лесен достъп до ремням за сигурност на столчето за кола, което премахва слой между седалката и дете.Този уютен калъф за свободни столчето за кола може да се използва като възглавница, одеяла, зимен спалния чувал, спално костюми, носене за бебето, детски колички и много други неща.Той е с малки размери (0-6 м.) : 25 "x 34" x 1" и Голям (6-18 м) 31 "x 40" x 1". ✅ ???? & ???? : Благодарение на чехлу-кокону за столче за кола майки и татковците не трябва да приключи деца в допълнителни дрехи, дебели завивки или обемисти козината, благодарение на меката подплата от микрофлиса и плюш, на която се намира калъф за детски седалки за кола.Бебето ви е здраво затънал в топката уютна любов. ✅ ?????????? ?????? : Вместительные индивидуални устройства за краката на столчето за кола-пеленального одеяла позволяват малък ножкам расте.

Декларирани характеристики