.

Детска Влажна, Суха Чанта-Органайзер За детска Стая, Чанта За дрехи в Банята Голям Размер, Чанта за съхранение на играчки Ocean Ball (Листа)

Детска Влажна, Суха Чанта-Органайзер За детска Стая, Чанта За дрехи в Банята Голям Размер, Чанта за съхранение на играчки

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

【Голям капацитет】 Торба за боклук е изработен от водоустойчив плат PUL Размер : 68*62 см /26,77 * 24,4 инча. Свободен и голям отвор позволява лесно да се пазят предмети, които искате да запазите. 【Окачен дизайн】- Детска чанта за влажни сушене има два каишка с обков от двете страни.Можете да защелкнуть го там, където искате да се мотае.Лесен за употреба. 【Многофункционален 】 - Чанти-организаторите може да се закача на закачалка за дрехи, количка, врата, детско креватче, баня, детска стая, стая за детски играчки, мокро помещение, игрална къща.Многофункционална чанта за изсушаване и овлажняване на голям капацитет, което е лесно за носене и съхраняване. 【Спестяване на пространство】 - Сложете загроможденную детска стая, пол, постеля дрехи и играчки, в тази "голяма торба за боклук".Организирайте своята стая и пестене на място с помощта на тази чанта за съхранение. 【За многократна употреба】- Мокра торба с голям капацитет в различни цветове подходящи за много случаи.Може да се използва за съхранение на детски играчки, океански перли и други детски неща.Тя може да се използва за съхранение на дрехи, възглавници, одеала.Тя може да се използва за пренос на мръсните си дрехи.Имате нужда от голяма чанта за съхранение, за да побере много от необходимите ви неща? Нашият влажен и сух чанта голям подобен на "торба за боклук".Пазете това, което искате да запазите.С разнообразен цвят, водоустойчив, удобен, модерен.

Декларирани характеристики