.

Healeved 3 бр. Домакинство с Външен Преносим Почистване на Сини Тиранти Стоматологични Инструменти Удобен Сгъваем Край Сгъваема Четка с Възможност за Премахване на Ко?

Healeved 3 бр. Домакинство с Външен Преносим Почистване на Сини Тиранти Стоматологични Инструменти Удобен Сгъваем Край Сгъваема

BGN 11.83

Сума
Налично за поръчка

ПЪТНА ЧЕТКА за ЗЪБИ - тя е много подходяща за почистване на устната кухина, защитен зъбите от уврежданеЧЕТКА за ЗЪБИ ОРТОПЕДИЯ CARE - Освен това, тя премахва боклука между интервали между зъбите и спомага за спиране на кървенето на венците.ЧЕТКА за ЗЪБИ BRACE - Дълбоко и плавно се почиства зъбите и отстранява замърсяванията, без да уврежда зъбния емайл.ЧЕТКА за ЗЪБИ за пътуване-ЧЕТИНА ОРТОДОНТСКИ ЧЕТКА за зъби, четка за Зъби е специално разработена за ортодонти и помага за почистване на ортодонтски скоби.ОРТОДОНТИЧЕСКАЯ ЧЕТКА за ЗЪБИ -?Четина податливая, като от коприна, а дръжката е удебелена, което го прави издръжлив.Пратката включва 1 х четка за зъби Особености -Дълбоко и плавно почиствайте зъбите и премахване на мръсотия, без да уврежда зъбния емайл. - Това може да ви помогне дълбоко почистване на вътрешната част на устата и направете вашите зъби по-здрави. -Материал : PCTG -Размер : 23,00 X2,60 X2,50 см. /9,04 X1,02 X0,98 см -Изработен от висококачествен материал, този продукт е здрав, удобен и проектиран за продължителна употреба. -Всяка почистване на зъбите с четка може да осигури бърз и удобен въздействие върху устната кухина. -Цвят : син -Четина податливая, като от коприна, а дръжката е удебелена, което го прави издръжлив.Описание на продукта Висококачествена четка за зъби от висококачествени материали осигурява издръжливост и практичност.ортодонтическая четка за зъби Почиства повърхността на зъбите и вътрешно посока, всяка почистване може да се осигури бърз и комфортен допир до устата си. четка за зъби brace Този предмет представлява четка за зъби за възрастни, произведени от висококачествени материали, безопасни и трайни.

Декларирани характеристики