.

KESYOO 30шт Вълнени Топчета Четка Инструменти за Домакинството на Апликатора За Оцветяване на Кожата Вълнени Топки Четка Метални Извънгабаритни Инструменти За Произ?

KESYOO 30шт Вълнени Топчета Четка Инструменти за Домакинството на Апликатора За Оцветяване на Кожата Вълнени Топки Четка Метални

BGN 5.53

Сума
Налично за поръчка

Четка за оцветяване : ИДЕНТИФИКАЦИЯ на ВЪЛНА : Вълна се състои главно от протеиниСлед изгаряне той бързо ще се превърне във въглероден кристал, който е и. Нашите майстор по обличане на кожата използват естествена кожа, което гарантира навременното използване.Четка за боядисване на кожа : също петна и предоставя край на тънките и дебелото кожата, помага за равномерно разпределение на боя.Вълнени мазни за боядисване на кожа : често се използват като апликатор за оцветяване на кожата, лепене, бродерия и други занаяти.Губчатые средства за обмазывания на кожата : за боядисване, мини и производството на дрехи, например, за боядисване на кожата, ветроходство, нанасяне на масла и т. Апликатор за нанасяне на боя върху кожата : конструкция метална дръжка осигурява чистота на ръцете при боядисване и приклеивании.Четка за оцветяване : ИДЕНТИФИКАЦИЯ на ВЪЛНА : Вълна се състои главно от протеини.След изгаряне той бързо ще се превърне във въглероден кристал, който е и. Нашите майстор по обличане на кожата използват естествена кожа, което гарантира навременното използване.Четка за боядисване на кожа : също петна и предоставя край на тънките и дебелото кожата, помага за равномерно разпределение на боя.Вълнени мазни за боядисване на кожа : често се използват като апликатор за оцветяване на кожата, лепене, бродерия и други занаяти.Губчатые средства за обмазывания на кожата : за боядисване, мини и производството на дрехи, например, за боядисване на кожата, ветроходство, нанасяне на масла и т. Апликатор за нанасяне на боя върху кожата : конструкция метална дръжка осигурява чистота на ръцете при боядисване и приклеивании.Пратката включва 30 х вълна мазилок Характеристики - Размер : 12,50 X2,00 X1,50 см/4,91 X0,79 X0,59 см Вълнени мазилки за оцветяване на кожата. - Материал : вълна + метален апликатор за оцветяване. - Изработен е от превъзходен естествен яке материал на пипане е нежна и удобен, здрав и практичен. - И оцветяване и фиксиране на краищата на тънките и дебелото кожата, помага за равномерно разпределение на боя с Четка за боядисване на вълнени топки. - Отлично средство за оцветяване на кожата или петна на продукти от кожа и други подобни повърхности кожевенными инструменти. - Подходящ за боядисване на изделия от кожа, а също така е добре петна детализированное полагане на печат, благодарение на по-мека форма, много големи вълна петна.

Декларирани характеристики