.

Татуировка на Ротари Писалка, Определени за Татуировка-на пишеща Машина, Перманентен Грим Дръжка 2 бр. Игла за Постоянен Ток, Кабел за Начинаещи Татуировщиков или Х?

Татуировка на Ротари Писалка, Определени за Татуировка-на пишеща Машина, Перманентен Грим Дръжка 2 бр. Игла за Постоянен Ток,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 Тази на ротари татуировочная дръжката е направена от космическата рамка от алуминиева сплав, висококачествен двигател, с ниско ниво на шум, по-мощна и стабилна, доста лесно за овладяване, тя не е гореща след продължителна работа. Скорост : 11000 об/ мин, тази татуировочная дръжката е проектирана така, че да е максимално сближаване на тръпката от истинската дръжки, които можете да получите с помощта на татуировка-на пишеща машина.Можете да използвате тази дръжка за нанасяне на татуировки, перманентен грим на веждите, линия на устните, на линията на очите.Всичко в едно дръжката. Работно напрежение : 3-10 Век Тази дръжка за татуировки, може да бъде съвместима с всички други марки захранвания за татуировки, ще получите адаптер за работа с всички тези източници на храна. Връзка : свързване на захранващия кабел dc 5,5, гнездо-адаптер за свързване на всички марки захранвания за татуировки. Пратката включва : 1 дръжка за татуировки, 1 свързващ кабел dc, 1 адаптер с конектор Jack, 2 безплатни игли за татуировки, 1 X кутия. WJCMLT Комплект за татуировка-машини с въртяща се дръжка за татуировка за пишещи машини и перманентен грим с 2 бр. игольчатым кабел dc за художници-татуировщиков Параметри : Състояние : 100% нов Материал : авиационен алуминий Цвят : черен Конектор : кабел dc Работно напрежение : 3-10 В Скоростта за постоянен ток : 11000 об/м Дължина на хода : 3,5 мм за Свързване : свързване на захранващия кабел dc 5.5 мм жак адаптер за всички марки хранителни източници.Кръст Бод Пакет, включително : 1 Х татуировка завъртане на дръжката, 1 Х кабел за постоянен ток 1 Х адаптер конектор, 2 X безплатни касети с мастило за татуировки, 1 X кутия.

Декларирани характеристики