.

Zerodeko 1 бр. Кутия за Маси, Плат Декоративен Шкаф За Извличане на Плотове За работния Плот Поставка За Маси За Лице Начало Ръчно изработени Кожен Държач Тип на Плота и ?

Zerodeko 1 бр. Кутия за Маси, Плат Декоративен Шкаф За Извличане на Плотове За работния Плот Поставка За Маси За Лице Начало

BGN 4.80

Сума
Налично за поръчка

AbsДиспенсер за изпомпване на хартия в калъф : Компактен размер и ниско тегло осигуряват много добра организация хартиени салфетки.Държач за кърпички за баня : Прост цветен дизайн ще ви помогне да създадете в дома си по-приятна и комфортна обстановка.Държач за кърпички за лице : Много удобен и лесен за подмяна кърпички за многократна употреба и в продължение на дълго време.Кутия за автомобилни кърпички : Модерен и стилно подбран външен вид прави кутия приятно украшение за дома.Държач за кърпички за кола : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса и кожа за по-дълга употреба.Кръст Бод Пакет включва 1 х Хартиена кутия за салфетки Характеристики -Гладка обработка на ръбове, удобна и нежна, не е лесно да се нарани ръцете на Потребителска кутия за салфетки.72 X3 Правоъгълен калъф за салфетки. - Подходящ за различни сцени, домашни кафенета и хотели, работни маси в хола и т., Кутия за тоалетна хартия. - Дръж си салфетка чисти и организиран вид.Удобен за достъп до желаната от вас пощенска кутия за съхранение на хартиени кърпички. -Цвят : бял Модерен държач за кърпички - Дъното на кутията има противоскользящую конструкция, която ни позволява постоянно да публикувате кутия за салфетки в хола. - В основата е изработена от материал ABS, която представлява кутия за кърпи с дръжка. -Материал : ABS и кожени поставки за салфетки Описание на стоките Текстилен притежателя Портативен дизайн ви позволява лесно да носите кутия. кожен държач за кърпички Многофункционален, широко се използва за съхраняване на хартиени салфетки.Многофункционална кутия за салфетки Е кутия за съхранение на хартиени салфетки, изработени от висококачествен материал, ABS за конкретно използване.Настолен органайзер за салфетки, у дома, в хола, за използване в хотела.

Декларирани характеристики