.

Цветни поставки за такос от полипропиленови пластмаса с безплатни идеи, рецепти, Чинии премиум-клас могат да се Настанят до 3 Тако Всяка (шест опаковки).

Цветни поставки за такос от полипропиленови пластмаса с безплатни идеи, рецепти, Чинии премиум-клас могат да се Настанят до

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✅ Държачи за такос от полипропиленова пластмаса, цветни и забавни за семейни вечери за готвене такосИдеален за затопляне в микровълнова фурна и са лесно за почистване!. ✅ Безплатни идеи за рецепти с множество семейни рецепти, включително и десерти!Обслужването на тави за по-голям размер за приготвяне на такос или хот-дог в автентичен стил мексиканска царевична питка или черупки са с размери 8 x 4 x 2 инча, което е лесно да се чувствате по-малки по ширина и височина телена антена за такос. ✅ СЕМЕЙНА ОПАКОВКА ТАКО HOLDERS - може да побере най-големите такос за прекрасна презентация, каквото и да начиняли тако, поддържане на ястието там, където вие искате.Ние препоръчваме загрейте меки питки на печката преди плънка от любимите си съставки. ✅ По-ЛЕСНО ГОТВЕНЕ СТОЙКА ЗА ТАКО - С тези щанд за такос подготовка е много по-лесно.Просто поставете тако и лъжица разпределете съставки по няколко тако едновременно.За приготвянето на тези ястия отива по-малко от половината от времето, и вие ще бъдете по-често има полезни такос. ✅ ПРИТЕЖАТЕЛЯ ТАКО 100 ПРОЦЕНТА ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ.Ако сте недоволни от техните притежатели тако stand up, просто върни ги със 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни след покупката, без въпроси, но като се уверите, че вие ще ги използвате!.

Декларирани характеристики