.

COSCELIA Набор от Гелевых Лакове за нокти с u v Стартов Комплект Осветление 110 W Комплект за вливат в гел Маникюр, което променя Цвета си, Определени Гелевых Лакове за Нок?

COSCELIA Набор от Гелевых Лакове за нокти с u v Стартов Комплект Осветление 110 W Комплект за вливат в гел Маникюр, което променя

BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

? Набор от вливат в гел лак за нокти с U V подсветка : гелевый лак за нокти, лампа за нокти с мощност 110 W, гел в основата и на най-горния слой кристали за нокти и лепило, инструменти за маникюрПерфектен преносим комплект за гел-лак "всичко в едно" включва в себе си всичко, което ви трябва при дизайна на нокти. подходящ за салон за самостоятелно използване в дома, е хубаво за вас, за да започне дизайн на ноктите, идеален като прекрасен празничен подарък и за нея. ? UV/led крушка с мощност 110 W : гелевый маникюр kti идва с лампа за нокти голяма мощност мощност 110 W, която ще осигури по-бързото изсушаване на гел-лак, отколкото други лампи с ниска мощност, без да губите си времето се губи. Висока мощност 110 W, 45 бр. светодиоди, слънчева светлина, безвреден, интелигентен сензор, лесен за използване.Той се регулира в 4 настройки на таймера на 10 С / 30 / 60 / 90 с (по подразбиране е 120 c).Може да лекува всички гел-лак. ? Насладете се на промяната на цветовете се забавляват : набор от гел-лак с UV осветление starter kit включва 8 бр. гел-лак, меняющего цвят, гел, което променя цвета си, в различни цветове при различни температури.Почувствайте неповторимото удоволствие от промени в цвета на пръстите си.- Популярните и модерни цветове, подходящи за всички сезони и за ежедневието!Можете също така да украсят ноктите си красиви кристали за нокти, което им повече блясък и очарование.Прави живота по-забележителна в тези прекрасни зимни дни. ? Високо качество и трайност на : 8 цвята гел-лак с природна формула и слаб мирис - без агресивни съставки или лепила, които водят до увреждане на ноктите.Добра здравина и лекота на използване. Блестящ гланцов блясък, трайност и голям обем, дава ярък цвят.При правилно нанасяне може да продължи около 3-4 седмици и повече. ? Идеален подарък : Комплект гелевых лакове за нокти с UV-подсветка - един чудесен подарък за жена, приятелка, майка си или на всеки, който обича красив дизайн на нокти.Можете да изберете Деня на Свети Валентин, рожден ден, празник, подарък за парти, за Хелоуин, деня на благодарността, Коледа, Нова година и т. ? Набор от вливат в гел лак за нокти с U V подсветка : гелевый лак за нокти, лампа за нокти с мощност 110 W, гел в основата и на най-горния слой кристали за нокти и лепило, инструменти за маникюр.Перфектен преносим комплект за гел-лак "всичко в едно" включва в себе си всичко, което ви трябва при дизайна на нокти. подходящ за салон за самостоятелно използване в дома, е хубаво за вас, за да започне дизайн на ноктите, идеален като прекрасен празничен подарък и за нея. ? UV/led крушка с мощност 110 W : гелевый маникюр kti идва с лампа за нокти голяма мощност мощност 110 W, която ще осигури по-бързото изсушаване на гел-лак, отколкото други лампи с ниска мощност, без да губите си времето се губи. Висока мощност 110 W, 45 бр. светодиоди, слънчева светлина, безвреден, интелигентен сензор, лесен за използване.Той се регулира в 4 настройки на таймера на 10 С / 30 / 60 / 90 с (по подразбиране е 120 c).

Декларирани характеристики