.

Сервировочная купа за супа Cabilock, предназначена за ежедневна употреба, дървена кофа, практични за запазване на топлината, кофа за хранене с прозрачен капак, съд за о?

Сервировочная купа за супа Cabilock, предназначена за ежедневна употреба, дървена кофа, практични за запазване на топлината,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Ведерко за хранене, произведени от устойчиви материали, осигурява отлично качество на супена чинияБлагодарение на кръгли ръбове и гладка повърхност е ведерко за ориз безопасно докосвайте и не травмирует ръце.Капакът надеждно предпазва храни или ориз, в ведерке от прах и е много практичен.Дизайн с кръгла форма и големият отвор улеснява и удобствует смесване на продукти.Това ведерко за ориз е много подходящ за приготвяне на ястия от японската и корейската кухня, суши, сашими, барбекю и други ястия.Описание Това е дървена ведерко за ориз, изработени от висококачествен материал.Различава стилен дизайн, се отличава с практичност и дълготрайност.Идеалният контейнер за подаване на повечето ястия, като японската кухня, корейска кухня или нещо друго.Той може да се използва широко за партита, събития, домашна вечеря, на ресторант, Особености -Цвят : както е показано по -Материал : стъкло, дърво, неръждаема стомана -Размер : 15,50 X15,50 X12,00 см /6,09 X6,09 X4,72 инча - Проектиран с кръгла симулации и голяма дупка, че по-лесно и по-удобно да се бърка храна. - Ведерко за хранене, произведени от устойчиви материали, осигурява отлично качество на супена чиния. - Това е ведерко за ориз е много подходящ за приготвяне на ястия от японската и корейската кухня, суши, сашими, барбекю и други. - Капакът надеждно предпазва храни или ориз, в кофа за прах и е много практичен. - Заоблени ръбове и гладка повърхност го правят кофа за ориз-безопасни при допир и не травмируют ръце.- Цвят : както е показано.- Размер : 15,5 X15,5 см комплектът включва : 1 ведерко за ориз (с капак).

Декларирани характеристики