.

Zmbroll PC Корпуса на Вентилатора за Охлаждане на Винтове Саморез с Кръстни издълбана глава M5x10 Черен и Сребрист Корпус Винтове За закрепване на вентилатор Комплект Дъ?

Zmbroll PC Корпуса на Вентилатора за Охлаждане на Винтове Саморез с Кръстни издълбана глава M5x10 Черен и Сребрист Корпус

BGN 6.23

Сума
Налично за поръчка

Идеален за стационарна инсталация на корпуса на КОМПЮТРИ, захранвания, дънни платки, твърди дискове, вентилатор и дискови устройства, флопи дискове/CD-ROM/DVD-ROMРазмер на винтовете на вентилатора на кутията на компютъра : 5 * 10 KB/M5 * 10 мм, подходящи за повечето фенове на корпуса на компютъра, дълъг винт за водно охлаждане : 6-32*30, дължина 3 см. е Изработен от висококачествен метал, опаковани в удобна кутия е добър избор за изграждане на персонален компютър със собствените си ръце.Пратката включва 50 бр. черни винтове за корпуса на компютъра с кръстни плоска глава и 40 бр. черни винтове за вентилатора за охлаждане на компютър с дълга плоска глава.Конструкция с самонарезающей резби за бърза и лесна настройка на повечето стандартни корпусни вентилатори в пластмасова кутия.

Декларирани характеристики