.

Твърд калъф за КОМПЮТЪРА, който е съвместим с Apple Watch Серия 6 / SE/Series 5 / Series, Защитно фолио за екрана от мека TPU с пълно покритие (3 опаковки (черно + синьо + прозрачен), 44 mm)

Твърд калъф за КОМПЮТЪРА, който е съвместим с Apple Watch Серия 6 / SE/Series 5 / Series, Защитно фолио за екрана от мека TPU

BGN 4.19

Сума
Налично за поръчка

【 Обща защита на корпуса смарт часа 】 Твърд корпус за КОМПЮТЪР с предпазно фолио от закалено стъкло, за да се гарантира пълно покритие на бронята - защитава вашите умни часовника от надраскване, удари и случайни капки, дори и в тежки условия 【Чувствително на допир и висока прозрачност】 ултра тънък дизайн защитно фолио за екран от стъкло осигурява оригинално ясно качество на картината и запазва първоначалната си чувствителност към прикосновениям, като че ли в него не беше дори на своята практика. 【Съвместимост】 Този калъф с защитно фолио за екрана е предназначена за защита на външната повърхност на вашите часа с диаметър 44 мм. Този калъф е подходящ за серия 6/SE 44 мм (2020 г.) и серия 5 44 мм (2019) и series 4 44 мм (2018 г. 【Опаковка】 3 x високопроизводителни своята практика, включително 1 калъф от TPU и 2 своята практика за КОМПЮТЪР с вграден предпазно фолио, изработени от закалено стъкло. 【Симпатичен съвет】 Тези чанти не се поддържат по време на плаване, и, моля, проверете размера на часа на обратната страна, за да изберете подходящия размер. 【 Обща защита на корпуса смарт часа 】 Твърд корпус за КОМПЮТЪР с предпазно фолио от закалено стъкло, за да се гарантира пълно покритие на бронята - защитава вашите умни часовника от надраскване, удари и случайни капки, дори и в тежки условия. 【Чувствително на допир и висока прозрачност】 ултра тънък дизайн защитно фолио за екран от стъкло осигурява оригинално ясно качество на картината и запазва първоначалната си чувствителност към прикосновениям, като че ли в него не беше дори на своята практика. 【Съвместимост】 Този калъф с защитно фолио за екрана е предназначена за защита на външната повърхност на вашите часа с диаметър 44 мм. Този калъф е подходящ за серия 6/SE 44 мм (2020 г.) и серия 5 44 мм (2019) и series 4 44 мм (2018 г. 【Опаковка】 3 x високопроизводителни своята практика, включително 1 калъф от TPU и 2 своята практика за КОМПЮТЪР с вграден предпазно фолио, изработени от закалено стъкло. 【Симпатичен съвет】 Тези чанти не се поддържат по време на плаване, и, моля, проверете размера на часа на обратната страна, за да изберете подходящия размер.Производство : Име : калъф за smart часа Материал : PC, TPU Цвят : син, черен, прозрачен Опаковка : 3 Функция на опаковката : Осигуряване на пълна защита на смарт часа Съвместимост : калъф 44 мм е подходящ за Apple watch серия 6 / SE 44 мм (2020 г.

Декларирани характеристики