.

Закупуване на Наждачных Тренировки, Трайни Фрезоване Тренировки С Заусенцами, Премахване на Карборундовой Wheelhead, Полиращи Инструменти за Индустриални консуматив?

Закупуване на Наждачных Тренировки, Трайни Фрезоване Тренировки С Заусенцами, Премахване на Карборундовой Wheelhead,

BGN 13.20

Сума
Налично за поръчка

Използва се за обработка и ремонт на прес-форми, шлифоване на стъкло, почистване от чеп, заварки глас и ковани детайли, вътрешната повърхност на дупки различни механични детайли и т, е Изработен от едно високо качество на карборунда, фино полирана и е украсена с изискана дърворезба, очакване продукт твърда консистенция.Този комплект за смесване съдържа набор от спецификации, които са приложими за да отговори на нуждите на употреба.Изработен е от висококачествено пълномаслено карборунда, фино полирана и е украсена с изискана дърворезба, очакване продукт твърда консистенция.Ръкохватката е изработена от сплав с висока твърдост, който е по-износостойким и трайна.Подходящ за въздушно wheelhead машина, електрическа wheelhead машини, крановой wheelhead машини и т., е много практично.Използва се за обработка и ремонт на прес-форми, шлифоване на стъкло, почистване от чеп, заварки глас и ковани детайли, вътрешната повърхност на дупки различни механични детайли и т., е Изработен от едно високо качество на карборунда, фино полирана и е украсена с изискана дърворезба, очакване продукт твърда консистенция.Този комплект за смесване съдържа набор от спецификации, които са приложими за да отговори на нуждите на употреба.Изработен е от висококачествено пълномаслено карборунда, фино полирана и е украсена с изискана дърворезба, очакване продукт твърда консистенция.Ръкохватката е изработена от сплав с висока твърдост, който е по-износостойким и трайна.Подходящ за въздушно wheelhead машина, електрическа wheelhead машини, крановой wheelhead машини и т., е много практично. Изработен е от висококачествено пълномаслено карборунда, фино полирана и е украсена с изискана дърворезба, очакване, твърда консистенция 2. Ръкохватката е изработена от сплав с висока твърдост, който е по-износостойким и долговечным3. Този комплект за смесване съдържа набор от спецификации, които са приложими за да отговори на нуждите на use4. Подходящ за въздушно wheelhead машина, електрическа wheelhead машини, крановой wheelhead машини и т., много практичен5. Използва се за обработка и ремонт на прес-форми, шлифоване на стъкло, почистване на огнища, чеп, заварки глас и ковани детайли, вътрешната повърхност на дупки различни механични детайли и т. Параметри : Тип на продукта : Карборундовое тренировка Материал : карборунд, рафтинг Диаметър на сондата : около 2,35 мм / 0,09 инча, 3 мм / 0,12 инча Дължина изделия : прибл.

Декларирани характеристики

Item Type:
Carborundum Drill Bit
Material:
Carborundum, alloy
Shank Diameter:
Approx. 2.35mm / 0.09in, 3mm / 0.12in
Product Length:
Approx. 45mm / 1.8in
Applicable Machine:
Pneumatic grinder, electric grinder, hanging grinder, etc. that can hold 2.35mm/3.0mm shank diameter
Purpose:
Mold processing and repair, glass polishing, cleaning flash, burr, weld of cast and forged weldments, inner hole surface of various mechanical parts, etc. 
Package List:
30 x Carborundum Drill Bit:
1 x Storage Box: