.

Скоби за верстака SOKUMI 350 кг/772 килограм Быстроразъемная Затвори Тип Hinging Стяга за Хоризонтално Действие за Верстака, Дърводелски, Домашна работилница и DIY

Скоби за верстака SOKUMI 350 кг/772 килограм Быстроразъемная Затвори Тип Hinging Стяга за Хоризонтално Действие

BGN 15.87

Сума
Налично за поръчка

1 Лесен за инсталиране, бързо товарене и разтоварване, скрит набор от силата на затваряне, най-висока ефективност на работа. Широко се използва при производството или монтажа на затягане устройства, багаж, с окачени закопчалка и други промишлени, селскостопански и изпитвателни устройства. По време на затягане на лоста се управлява, за да се предотврати излагането на работа, защото от странично положение. Пластмасова дръжка с покритие за по-лесна, сигурна и удобна работа.Устойчиви на масла и червени петна винил ръкохватка за ръце.Материал : Битумен маса подправен метод на втвърдяване чрез пръскане, за постигане на максимална здравина и дълъг експлоатационен срок. Лесен за инсталиране, бързо товарене и разтоварване, скрит набор от силата на затваряне, най-висока ефективност на работа. Широко се използва при производството или монтажа на затягане устройства, багаж, с окачени закопчалка и други промишлени, селскостопански и изпитвателни устройства. По време на затягане на лоста се управлява, за да се предотврати излагането на работа, защото от странично положение. Пластмасова дръжка с покритие за по-лесна, сигурна и удобна работа.Устойчиви на масла и червени петна винил ръкохватка за ръце.Материал : Битумен маса подправен метод на втвърдяване чрез пръскане, за постигане на максимална здравина и дълъг експлоатационен срок.Нови продукти с високо качество!Той ще бъде доставена до вас в рамките на две седмици Спецификация : Материал : оцинкованное желязо Цвят : сребро Удерживающая способност : 350 кг/772 килограм Напрежение : хоризонтално Размери (Д * Ш * В) : 167x42x30 мм (дължина на затваряне се регулира.) Пратката включва : 1 × Защелкивающийся скоба Гаранция за качество : Ние гарантираме, че всички наши продукти са с високо качество.Ние гарантираме ви осигурим най-добрите продукти и най-задоволително обслужване.Моля, вземете вашата своята поръчка по всяко време.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, например, за дефекти, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на клиенти.Всички продукти се предлага гаранция за връщане и замяна в рамките на 1 месец, както и безплатно обслужване на клиенти.

Декларирани характеристики

Material:
Zinc Plated Iron
Color:
Silver
Holding Capacity:
350Kg/772Lbs
Pull Action:
Horizontal
Size(L*W*H):
167x42x30mm (Clamp length is adjustable.)
Package Included:
1 × Latch Type Toggle Clamp:
Quality assurance:
We guarantee that all our products are of high quality. We guarantee to provide you with the best products and the most satisfactory service. Please place your order at any time. If you have any questions about the product, such as defects, please feel free to contact us via email, and we will do our best to satisfy customers. All products are guaranteed to provide 1 month return and replacement service and free customer service.