.

Кофа за боклук ZUKEELJT кофа за Боклук От домакинствата полипропиленови материали, Малката Мини-кофата за боклук-мида, която не заема много място (Цвят: бял)

Кофа за боклук ZUKEELJT кофа за Боклук От домакинствата полипропиленови материали, Малката Мини-кофата за боклук-мида, която

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място ▶ 100% чисто нов и високо качество. ▶ Е изработен от висококачествен полипропилен материал, трудно е деформиран, здрав и издръжлив. ▶Форма на куб не заема твърде много място и можете да го поставите в устройството само един ъгъл. ▶ Конструкция панти капаци, не ще издава мирис на боклук. ✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място. ▶ 100% чисто нов и високо качество. ▶ Е изработен от висококачествен полипропилен материал, трудно е деформиран, здрав и издръжлив. ▶Форма на куб не заема твърде много място и можете да го поставите в устройството само един ъгъл. ▶ Конструкция панти капаци, не ще издава мирис на боклук.Материал : PP (полипропилен) Цвят : кафяв, бял Размер : широчина-10 см, дължина-19 см, височина-19,5 виж Приложимо място : хол, кухня, баня, кабинет, спалня и т., Опаковка съдържа : 1 * кофа за боклук.

Декларирани характеристики