.

Иглата за пробиване на катетър - TONBAO за Еднократна употреба на Игли За Пиърсинг на Тялото 10ШТ 14 г 16 Г 18 Г 20 Г, 22 Г Габарит Куха Игла, Игла За Интравенозен Катетър Иглат?

Иглата за пробиване на катетър - TONBAO за Еднократна употреба на Игли За Пиърсинг на Тялото 10ШТ 14 г 16 Г 18 Г 20 Г, 22 Г

BGN 9.33

Сума
Налично за поръчка

TONBAO - това е професионална компания за производство на оборудване за татуировкиНие се стремим да разработват висококачествени консумативи за татуировки, като игли за татуировки, машини за татуировки, чаши за мастило за татуировки и други висококачествени продукти за татуировки.В продължение на дълго време ние сме били ангажирани с предоставянето на висококачествени и перфектни услуги, искрено и с ентусиазъм предоставяне на качествено обслужване на всеки клиент.Опаковката ВКЛЮЧВА - Всеки набор за пиърсинг включва 10 бр. микс 14 г 16 Г 18 г 20 Г, 22 г, по 2 бр. в размер на иглата за пункция сайт, игла за интравенозен катетър.Изключително добре изработено.ВИСОКО КАЧЕСТВО - Всяка пункционная игла за катетър, изработен от висококачествена неръждаема стомана 316 L. стерилизуется газ, за да се гарантира 100% чистота и безопасност пиърсинг.ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНИ игли за пробиване на катетером са предназначени за пробиване на пръстените " в пъпа, зърната на гърдите, ушите, носа, устните, веждите и прегради.ЛЕСНА РАБОТА - Еднократна игла за пробиване на катетри стилни и леки.Остър и лесен за управление.Намаляване на болката и почти няма кървене.ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Ако имате някакви въпроси относно нашите иглах за пробиване на уши и нос.Просто ни изпратете имейл, и ние ще направим всичко възможно, за да ви е чудесен собствен опит.Опаковката ВКЛЮЧВА - Всеки набор за пиърсинг включва 10 бр. микс 14 г 16 Г 18 г 20 Г, 22 г, по 2 бр. в размер на иглата за пункция сайт, игла за интравенозен катетър.Изключително добре изработено.ВИСОКО КАЧЕСТВО - Всяка пункционная игла за катетър, изработен от висококачествена неръждаема стомана 316 L. стерилизуется газ, за да се гарантира 100% чистота и безопасност пиърсинг.ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНИ игли за пробиване на катетером са предназначени за пробиване на пръстените " в пъпа, зърната на гърдите, ушите, носа, устните, веждите и прегради.ЛЕСНА РАБОТА - Еднократна игла за пробиване на катетри стилни и леки.Остър и лесен за управление.Намаляване на болката и почти няма кървене.ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - Ако имате някакви въпроси относно нашите иглах за пробиване на уши и нос.Просто ни изпратете имейл, и ние ще направим всичко възможно, за да ви е чудесен собствен опит.

Декларирани характеристики