.

200 бр. Мъниста Силиконови Алуминиеви Микро-Нано Пръстени, 5 мм, С подплата за I Tip/Нано Инструмент За Удължаване на Косата, Мъниста (светло кафяв-1 бутилка)

200 бр. Мъниста Силиконови Алуминиеви Микро-Нано Пръстени, 5 мм, С подплата за I Tip/Нано Инструмент За Удължаване на Косата,

BGN 3.73

Сума
Налично за поръчка

1Това може плътно да стоят и не ще бъде лесно да се плъзне след като приклеится на косата. Произведено от висококачествен силиконов материал, силикон пръстен за удължаване на косата може безопасно да се прилага на косата, без да уврежда косата. повърхността на пръстена за коса третирана от висококачествен лак за печене, така че повърхността на лака лесно се разпада, както и употреба дълго време. Раздел силиконовата копчета елегантен, без да е чеп и отцепляется. Ние сме професионален производител и професионален доставчик на инструменти за удължаване на косата.Нашата компания е професионален производител и професионален доставчик 100% естествена коса за удължаване, салонных ножици, салонного инструмент, инструменти на маша за коса, инструменти за удължаване на косата, модните аксесоари за коса и други козметични продукти, ние можем да предоставим на клиентите универсален търсенето на продукти за коса.Параметри : Тип : Пръстен за удължаване на косата, Материал : Алуминий, силикон Количество : 200 бр. Цвят на продукта : # Черно # кафяв # blond # Светло кафяво # тъмно кафяв Външен диаметър : 5,0 мм Вътрешен диаметър 3,0 mm Дължина : 3.0 мм нето Тегло : 30 g Опаковка : 200 топки / бутилка Топли уши: 1. Срешете горната и долната част на косата отделно мека нащърбена гребен. Завържете косата си по този начин, за да те не е раздърпан по време на сън. Ако косата е малко объркано, леко срешете ги с пръстите си.Do не нанасяйте балсам за коса или съдържащи силикон средства за грижа за косата директно на наращенные косата, поради това, косата лесно отпадат 5. Вътрешен слой от силикагел може ефективно да защити косата от увреждане на твърд метал външния слой.

Декларирани характеристики