.

Коледни Светлини, Коледни Подаръчни Кутии С Подсветка Железни Златни с Вилица Празнично Артистична Коледна Украса 3шт (Штепсельная вилица ЕС)

Коледни Светлини, Коледни Подаръчни Кутии С Подсветка Железни Златни с Вилица Празнично Артистична Коледна Украса 3шт (Штепсельная

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

-Тези бижута за подарък кутии са изработени от здрава желязна дограма с блестящ образец за празничния вид и трайни качество -Отлично подходящ за осветление под вашата коледна елха, също е подходящ за декорация на верандата, полицата за рафтове и всяко друго място, ще направят вашия празник пълен с радост и запомнящо се. -Подарък кутия с подсветка и вилица, която лесно се вписват в интериора на вашия дом или на улицата, просто като я свържете към електрическата мрежа. -3 градиентных размер луксозни кутии с подсветка за впечатляващ дисплей, което го прави идеално допълнение към вашето вътрешно и наружному декор. -Комплект от 3 коледни кутии с подсветка, които придават празничен вид и топло сияние, които задължително засияют навсякъде в дома си. -Тези бижута за подарък кутии са изработени от здрава желязна дограма с блестящ образец за празничния вид и трайни качество. -Отлично подходящ за осветление под вашата коледна елха, също е подходящ за декорация на верандата, полицата за рафтове и всяко друго място, ще направят вашия празник пълен с радост и запомнящо се. -Подарък кутия с подсветка и вилица, която лесно се вписват в интериора на вашия дом или на улицата, просто като я свържете към електрическата мрежа. -3 градиентных размер луксозни кутии с подсветка за впечатляващ дисплей, което го прави идеално допълнение към вашето вътрешно и наружному декор. -Комплект от 3 коледни кутии с подсветка, които придават празничен вид и топло сияние, които задължително засияют навсякъде в дома си.Коледни светлини, Подаръчни кутии с коледното осветление Железни златни с вилица Празнично артистична коледна украса 3шт (штепсельная вилица ЕС) Описание Доведете настроение в празничната дисплей с помощта на тези блестящи подарък кутии с коледното осветление!Вътре те съдържат прозрачни мини-гирлянди, които придават блясък, незабавно давайки им празничен чар!Отличен за вътрешна и външна употреба, Коледа, сватба, празници и така нататък.Ние използваме штепсельную вилица за подмяна на отделението за батерията, за да ви подарък кутия пламнал в навечерието на Коледа.Характеристики-Цвят : златист.-Материал : Желязо.-Размер : 15 см/5,91 инча; 20 см/7,87 инча; 25 см /9,84 инча.-Красива подарък кутия с подсветка и носа.Струнни светлини вътре създават чуден ефект приказна осветление-Тази декоративна подарък кутия е изработена от кухи желязо, което траен и издръжлив и може да се използва в продължение на много години-Добавете празничното настроение на вашия двор /къща декора с помощта на тези очарователен подарък кутии с подсветка-Тези коледни подаръчни кутии със светлини се използват широко в магазини, офиси, хотели и ресторанти, барове и т.

Декларирани характеристики