.

Ръкавица За Стрелба с Лък VINGVO, Винтажное Украса с Нитове, Гладка Повърхност, Защита за Ръцете, Дизайн с Два Пръста, Износостойкая Изкуствена Кожа за Традиционните Л?

Ръкавица За Стрелба с Лък VINGVO, Винтажное Украса с Нитове, Гладка Повърхност, Защита за Ръцете, Дизайн с Два Пръста, Износостойкая

BGN 22.61

Сума
Налично за поръчка

Приложение : Идеални аксесоари за стрелба с лък за лява ръкаТова ще стане с традиционните лукам реколта нитове на китката с уникален дизайн, изглежда нежно и красиво.Материал : Изработен е от здрава изкуствена кожа, меки и удобни, гладка повърхност, няма да повлияе на траекторията на полета на стрелата, не ще се счупи при повтарящи се натоварвания.Регулируема каишка : Крепостната штифтом на големия пръст, каишка за китката може лесно да се побере под размера на всеки човек, е облегая линия на ръката.Ръкавици за стрелба с лък : дизайн с два пръста, за да стрелата не scrabbling ръка без друго за стрели, защитни ръкавици за начинаещи стрелци.Дизайн : Избраният устойчив на пот кожа, осигурява дишане, мека подплата, за да се чувстват добре, с достатъчно триене, за да не перекручиваться около палеца. Ръкавици за стрелба с лък : дизайн с два пръста, за да стрелата не scrabbling ръка без друго за стрели, защитни ръкавици за начинаещи стрелци. Дизайн : Избраният кожа и устойчив на пот, за да може кожата остава дишаща, мека подплата, за да се чувстват добре, с достатъчно триене, за да не перекручиваться около палеца. Регулируема каишка : Обогатени с помощта на закрепване на големия пръст, каишка за китката може лесно да се побере под размера на всеки човек, е облегая линия на ръката. Материал : Изработен е от здрава изкуствена кожа, меки и удобни, гладка повърхност, няма да повлияе на траекторията на полета на стрелата, не ще се счупи при повтарящи се натоварвания. Приложение : Идеални аксесоари за стрелба с лък за лява ръка.Това ще стане с традиционните лукам реколта нитове на китката с уникален дизайн, изглежда нежно и красиво.Параметри : Тип на продукта : Защита за ръцете за по стрелба с Лукаматериал : изкуствена кожа + алуминиев сплавприменение : Традиционен лук Списък на опаковката : 1 x Защита за ръцете за стрелба с лък Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Item Type:
Archery Hand Guard
Material:
PU leather + aluminum alloy
Application:
Traditional bow
Package List:
1 xArchery Hand Guard:
Notice:
1.Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: