.

Черен Сребрист Шкаф С Кодово заключване Винт За монтаж на Вратите Картотечного килера За кутия на шкафа - (Размер: Сребрист, стил A)

Черен Сребрист Шкаф С Кодово заключване Винт За монтаж на Вратите Картотечного килера За кутия на шкафа - (Размер: Сребрист,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Размер : сребрист, стил A * Материал : Тази ясла за птици е изработена от износостойкого и устойчив материал, който лесно се съборят, и може да се използва в продължение на дълго време. * Лесна инсталация : Инсталация за заключване с парола, може да засили сигурността на нашия живот, и той е лесен за инсталиране. * Обикновен външен вид : тя е проста и моден, подходящи за модерен стил, може да подобрят външния вид и функционалността на вашия дом или офис с добра парола за заключване. * Вита монтаж : Самонарезни подходящи за всички видове дървени врати и дверц шкафове.Вита монтаж по-здрава и анти-кражба. Размер : сребрист, стил A. * Материал : Тази ясла за птици е изработена от износостойкого и устойчив материал, който лесно се съборят, и може да се използва в продължение на дълго време. * Лесна инсталация : Инсталация за заключване с парола, може да засили сигурността на нашия живот, и той е лесен за инсталиране. * Обикновен външен вид : тя е проста и моден, подходящи за модерен стил, може да подобрят външния вид и функционалността на вашия дом или офис с добра парола за заключване. * Вита монтаж : Самонарезни подходящи за всички видове дървени врати и дверц шкафове.Вита монтаж по-здрава и анти-кражба.rgb (112, 48, 160). размер на рамката : 8x100 пиксела.подравняване на текста : по средата."> Черен сребрист брава винт за монтаж на вратите картотечного кабинет за повдигащи ящиковособенности : * Материал : Тази ясла за птици е изработена от износостойкого и устойчив материал, който лесно се съборят, и може да се използва в продължение на дълго време.* Лесна инсталация : Инсталация за заключване с парола могат да направят живота ни по-сигурен и по лесно да се установи. * Обикновен външен вид : тя е лесна и модна, подходящи за модерен стил, може да подобрят външния вид и функционалността на вашия дом или офис с добра заключване с парола.* Вита монтаж : Самонарезни подходящи за всички видове дървени врати и дверц шкафове.Вита монтаж по-здрава и анти-кражба. * Приложение : идеално за дома, спалня, всекидневна, дрешник, кабинет и т., това е идеалният аксесоар за вашия дом.Моля, обърнете внимание : 1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни светлинни эффектов2. Моля, се допуска отклонение на 1-3 см от ръчно измерване Описание : Материал : цинк сплав + желязо Размери : както е показано в списъка на опаковката : 1 х заключване с парола Тегло : 400.

Декларирани характеристики