.

Скоби за tarps с бънджи топки 30 бр., Скоби за Tarps, Тежкотоварни Определяне на писалка за Tarps, Покриване на басейна, Навес за автомобили, Банери, Палатки, Tarps, Навеси за кар?

Скоби за tarps с бънджи топки 30 бр., Скоби за Tarps, Тежкотоварни Определяне на писалка за Tarps, Покриване на басейна, Навес

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Невероятна сила на захапката】- Уникален дизайн с зажимными зъби от кожа на алигатор осигурява лесно нанасяне със силна сила на захващанеРегулируеми спирала винтове с набраздения винт позволяват да се използват бреза и тъкани с различна дебелина. 【Мощна натоварване 】 - Увеличете товароносимост до 33 паунда, чрез свързване на всеки ъгъл tarps или на палатки, като осигурява надеждна и стабилна конструкция дори и при най-силни ветрове. 【Лесна инсталация】 - Не се изисква досадна или сложни настройки.Лесен и безгрижен, да се създаде и демонтирането.Затягане или разхлабване на винтовую копчето за регулиране дебелината на tarps.Чудесен аксесоар ще се превърне в допълнителен допълнение към вашия походному приключение. 【Широкото използване на 】-Скоби бреза clips осигуряват постоянно трайно напрежение, което е отлично за закрепване на tarps, повишавайки стабилността на целостта на конструкцията.Той е идеално за палатки, tarps, навес, покрив на гаража, на екрана, подслон, своята практика за лодки и т. 【Цена на комбинирана употреба 】 - В комплекта влизат 10 бр. скоби за палатки и 10 бр. универсални кълбовидни бънджи за всеки ден.Лек и удобен, подходящ за съхранение и пренасяне. 【Невероятна сила на захапката】- Уникален дизайн с зажимными зъби от кожа на алигатор осигурява лесно нанасяне със силна сила на захващане.Регулируеми спирала винтове с набраздения винт позволяват да се използват бреза и тъкани с различна дебелина. 【Мощна натоварване 】 - Увеличете товароносимост до 33 паунда, чрез свързване на всеки ъгъл tarps или на палатки, като осигурява надеждна и стабилна конструкция дори и при най-силни ветрове. 【Лесна инсталация】 - Не се изисква досадна или сложни настройки.Лесен и безгрижен, да се създаде и демонтирането.Затягане или разхлабване на винтовую копчето за регулиране дебелината на tarps.Чудесен аксесоар ще се превърне в допълнителен допълнение към вашия походному приключение. 【Широкото използване на 】-Скоби бреза clips осигуряват постоянно трайно напрежение, което е отлично за закрепване на tarps, повишавайки стабилността на целостта на конструкцията.Той е идеално за палатки, tarps, навес, покрив на гаража, на екрана, подслон, своята практика за лодки и т. 【Цена на комбинирана употреба 】 - В комплекта влизат 10 бр. скоби за палатки и 10 бр. универсални кълбовидни бънджи за всеки ден.

Декларирани характеристики