.

Zinbole Pheromone Mini Parfum 3 ml, Парфюми с феромони Romance, Оригинални парфюми с феромони за жени Romance, привличащи мъжете и не само. (Мъже)

Zinbole Pheromone Mini Parfum 3 ml, Парфюми с феромони Romance, Оригинални парфюми с феромони за жени Romance, привличащи

BGN 8.48

Сума
Налично за поръчка

【Феромони за привличане на жени за мъже】 Нашата подобрена формула ви позволява да запишете феромонный ефект през целия ден!Феромони за дълго време остават върху кожата сиОчаквайте, че привличането ще продължи до следващата сутрин. 【Мини-парфюм с феромони, издръжливост 24 часа】 При нанасяне нанесете феромон на шията, ухото, на китката или други части на тялото, за да се освободи достатъчно количество феромони, което ще ви направи особено привлекателни.Излъчва деликатен аромат, присъщ само на вас. 【Универсални парфюми】 Това се отнася не само до ситуация, среща мъже и жени, но също така може да се използва в офиси, конферентни зали, работни места.Подходящ за жени и мъже, за да привлече вниманието на околните. 【Само за външно приложение】 - При нанасяне нанесете феромон на шията, ухото, на китката, на гърдите или други части на тялото, за да се освободи достатъчно количество феромони, което ще ви направи особено привлекателни. 【Широко приложение】 Носители на феромони може да бъде човешкото тяло, може да се пръска директно върху стени, мебели, хартия, документи, домакински уреди, за да създадете различни интереси и ефекти. 【Феромони за привличане на жени за мъже】 Нашата подобрена формула ви позволява да запишете феромонный ефект през целия ден!Феромони за дълго време остават върху кожата си.Очаквайте, че привличането ще продължи до следващата сутрин. 【Мини-парфюм с феромони, издръжливост 24 часа】 При нанасяне нанесете феромон на шията, ухото, на китката или други части на тялото, за да се освободи достатъчно количество феромони, което ще ви направи особено привлекателни.Излъчва деликатен аромат, присъщ само на вас. 【Универсални парфюми】 Това се отнася не само до ситуация, среща мъже и жени, но също така може да се използва в офиси, конферентни зали, работни места.Подходящ за жени и мъже, за да привлече вниманието на околните. 【Само за външно приложение】 - При нанасяне нанесете феромон на шията, ухото, на китката, на гърдите или други части на тялото, за да се освободи достатъчно количество феромони, което ще ви направи особено привлекателни. 【Широко приложение】 Носители на феромони може да бъде човешкото тяло, може да се пръска директно върху стени, мебели, хартия, документи, домакински уреди, за да създадете различни интереси и ефекти.Бъдете привлекателен по всяко време с кокетливым аромат!Представяме ви мини-парфюм с феромони Tease Me – аромат, който ще събуди всичките си сексуални желания и ще увеличи вашата романтична нагласа!Изключителен аромат, така хубаво привлича любителите на двата пола, и благодарение на мини преносим размер може да се носи и като ежедневна парфюм по всяко време на деня.

Декларирани характеристики