.

Лопатка за пиклбола NATOLIKE, Одобрен USAPA Комплект от 2 леки плешки за пиклбола, Покритие от фибростъкло с полипропиленова гръбначен мозък, Определени за пиклбола, 2 Рак?

Лопатка за пиклбола NATOLIKE, Одобрен USAPA Комплект от 2 леки плешки за пиклбола, Покритие от фибростъкло с полипропиленова

BGN 28.33

Сума
Налично за поръчка

【Гребло за пиклбола, одобрен USAPA】 шпатули за пиклбола NATOLIKE са били тествани и одобрени от USAPA и допуснати до турнирна играВсяка гребло за пиклбола произвежда строго в съответствие със стандартите на USAPA.Подходящ е както за начинаещи, така и за професионални играчи. 【Премиум-гребла】 Ракети за пиклбола NATOLIKE са изработени от висококачествени стъклени влакна и полимер клетъчни сърцевина с висока плътност, което прави ракети леки, здрави и издръжливи.На площ от стъклени влакна осигурява отлична въртенето на топката.Полипропиленова клетъчната жизненост поглъща вибрациите от всеки удар и осигурява постоянна скорост.Дизайн на ракетата позволява да се уловят ритъма на атака и защита по всяко време.Трайни защитни ръб предпазва лопатките от удари и надраскване и удължават срока на служба. 【Амортизирующая и нескользящая дръжка】 Дръжка на ракета за пиклбола, подобна на NATOLIKE, с перфорации, попиваща потта и ударопоглъщащ.Този великолепен дизайн ще повиши комфорта и годност за игра по време на игра.Конструкция със спираловиден гребен и нескользящий материал ще предостави на играчите отлично сцепление и гъвкавост по всяко време. 【Стандартен размер USAPA】 Нашите лека лопатка за пиклбола тегло от само 7,8 oz осигуряват на играчите отлична мобилност.Увеличена повърхност (L : 10,63" W : 7,8"), създава по-голямо пространство за по-голям за прошка, че е страхотно за играчите, все още осваивающих точност. обиколката на ръкохватката 4.3 инча и дължина 5 см и е подходящ за повечето ръце. 【Чудесен комплект за пиклбола】 Определени за пиклбола NATOLIKE включва 2 леки шпатули за пиклбола, 4 топчета, за пиклбола, 2 охлаждащи кърпи и 1 пакет за пиклбола. 【Гребло за пиклбола, одобрен USAPA】 шпатули за пиклбола NATOLIKE са били тествани и одобрени от USAPA и допуснати до турнирна игра.Всяка гребло за пиклбола произвежда строго в съответствие със стандартите на USAPA.Подходящ е както за начинаещи, така и за професионални играчи. 【Премиум-гребла】 Ракети за пиклбола NATOLIKE са изработени от висококачествени стъклени влакна и полимер клетъчни сърцевина с висока плътност, което прави ракети леки, здрави и издръжливи.На площ от стъклени влакна осигурява отлична въртенето на топката.Полипропиленова клетъчната жизненост поглъща вибрациите от всеки удар и осигурява постоянна скорост.

Декларирани характеристики