.

Държач за мобилен телефон с Единорогом от 3 теми, Сладък Притежател на настолен мобилен телефон с Единорогом, Регулируема Поставка, Съвместим с всички мобилни теле?

Държач за мобилен телефон с Единорогом от 3 теми, Сладък Притежател на настолен мобилен телефон с Единорогом, Регулируема

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Прекрасен дизайн : сладък дизайн на еднорога го прави чудесна декорация настолна стойка, една етажерка и т Подходяща височина и перфектен ъгъл на виждане : Подходяща височина и перфектен ъгъл на виждане осигуряват възможно най-доброто изживяване при използването на Facetime и гледане на You Tube.Перфектен за гледане на видео, изображения и игри в дома ви.Широка съвместимост : съвместима с всички телефони i Phone и Android с диагонал от 4 до 8 см, като i Phone XS Max XR x6 6 S 7 8 Plus, Huawei, Galaxy S6 S7 S8, Note 6 5, LG, Sony, Nexus, дори и с калъф.Ще изиграе добра роля в кухнята, офиса, прикроватной нощното шкафче, маса и така нататък.Преносим и противоскользящий : продукт от мека гума, с мека и гладка повърхност предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване. 4,4 х 2,8 х 3,8", подходящия размер позволява лесно да го носите.Насладете се на живот : направете своя цифров живот много по-удобно в офиса, в кухнята, дома си или на масата.Прекрасен дизайн : сладък дизайн на еднорога го прави чудесна декорация настолна стойка, една етажерка и т. Подходяща височина и перфектен ъгъл на виждане : Подходяща височина и перфектен ъгъл на виждане осигуряват възможно най-доброто изживяване при използването на Facetime и гледане на You Tube.Перфектен за гледане на видео, изображения и игри в дома ви.Широка съвместимост : съвместима с всички телефони i Phone и Android с диагонал от 4 до 8 см, като i Phone XS Max XR x6 6 S 7 8 Plus, Huawei, Galaxy S6 S7 S8, Note 6 5, LG, Sony, Nexus, дори и с калъф.Ще изиграе добра роля в кухнята, офиса, прикроватной нощното шкафче, маса и така нататък.Преносим и противоскользящий : продукт от мека гума, с мека и гладка повърхност предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване. 4,4 х 2,8 х 3,8", подходящия размер позволява лесно да го носите.Насладете се на живот : направете своя цифров живот много по-удобно в офиса, в кухнята, дома си или на масата.По какво се различава тази поставка?. Дизайн на еднорога. Широка съвместимост. Защита от драскотини и приплъзване. Подходящ ъгъл на виждане. Съвършенството е в детайлите.Подходящ за навсякъде.Може да се наложи 3 поставки за задоволяване на различни нужди : .Едно на бюрото си за проверка на електронната поща.една на прикроватной нощното шкафче за гледане на филми и една на кухнята, за да се наслаждавате на личния си живот.

Декларирани характеристики