.

Колие с кучешки биркой за Сина ми от мама и татко с най-добри Пожелания на Моя Син Никога Не Забравяме, Колко Много Те Обичам, Ключодържател с Выгравированной Цитат ?

Колие с кучешки биркой за Сина ми от мама и татко с най-добри Пожелания на Моя Син Никога Не Забравяме, Колко Много Те Обичам,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】 Вие ще получите 2 жетона за кучета, изработени са от неръждаема стомана, така че те са здрави и имат гладка повърхностКъм него е приложен благородна кубинската верига и пръстен за ключове, както и подарък кутия и елегантен картичка. 【Размера на продукта】 Размер на жетона за кучета от 2 теми : 1,93 инча (дължина) x 1,1 инча (широчина) x 0,8 инча (дебелина); Размер колиета с кубинската на веригата : 24 инча (дължина); Размер ключодържател : 1,2 см (диаметър). 【МАТЕРИАЛ】Символичен за кучета, кубинската верига и ключодържател изработен от висококачествена неръждаема стомана.Те са много трайни, не ръжда и не потъмнява, устойчиви на корозия, хипоалергенни, не съдържат никел, полирани и са много удобни в чорап.Те са идеален подарък за сина си. 【СКЪПОЦЕННИ ПОДАРЪЦИ】Тази група стоки могат да се използват за празнуване на рождени дни, Коледа, Деня на Св. Валентин, завършване на училище, Следобед завръщане у дома, на първия ден в училище, подаръци за законната възраст, за сватба.Това е изненада за сина си.Той ще бъде доволен от този прекрасен подарък и се учи на любовта. 【Отлично обслужване】 Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат проблеми с продукта.Ние ще отговорим, като само успеем, ние ще положим всички усилия, за да ви осигурят перфектния пазаруване, вашето удовлетворение е нашата мотивация.

Декларирани характеристики