.

Veemoon 2 Комплекта Билярдни Аксесоари и Мини-Аксесоари за Детски Билярд Мини Билярд Аксесоари за Бильярдного маса Ъглова площадка за Билярдни Джобни Притурки Пластм?

Veemoon 2 Комплекта Билярдни Аксесоари и Мини-Аксесоари за Детски Билярд Мини Билярд Аксесоари за Бильярдного маса Ъглова площадка

BGN 48.01

Сума
Налично за поръчка

PEВТУЛКИ за БИЛЬЯРДНОГО МАСА - Нашите продукти могат да бъдат монтирани в средните и задните джобове бильярдного маса, която ефективно намалява износването на бильярдного на масата.КОМПЛЕКТ аксесоари за бильярдного ПЛОТ - Вътрешна подплата билярд чанта е направена от висококачествен полиетилен, който лесно може да се раздели и пролежать известно време.ЪГЛОВ БИЛЯРДНА МАСА за билярд - той може да бъде в билярдни, KTV, барове и други места с билярдни маси.ПЛАСТМАСОВИ подложки за билярдни лузов - накладки за билярдни лузов са подходящи за вашата трапеза, улеснявайки ви безплатна игра.ВТУЛКИ за джобове БИЛЬЯРДНОГО МАСА - Този продукт е с малко тегло и е лесен за инсталиране и използване. Универсален, подходящ за повечето билярдни маси.ВТУЛКИ за БИЛЯРДНИ МАСИ - Нашите продукти могат да бъдат монтирани в средните и задните джобове на бильярдного маса, за ефективно намаляване на износването на бильярдного на масата.КОМПЛЕКТ аксесоари за бильярдного ПЛОТ - Вътрешна подплата билярд чанта е направена от висококачествен полиетилен, който лесно може да се раздели и пролежать известно време.ЪГЛОВ БИЛЯРДНА МАСА за билярд - той може да бъде в билярдни, KTV, барове и други места с билярдни маси.ПЛАСТМАСОВИ подложки за билярдни лузов - накладки за билярдни лузов са подходящи за вашата трапеза, улеснявайки ви безплатна игра.ДЖОБНИ втулки за бильярдного МАСА - този продукт се различава ниско тегло, лесен монтаж и употреба. Универсален подходящ за повечето билярдни маси.Пратката включва 2 x набор от джоба плочки за бильярдного масата Характеристики -Размер : 5,00 X4,50 X3,10 см/1,97 X1,77 X1 комплект плочки за бильярдного на масата.77 X1 комплект аксесоари за бильярдного на масата. -Цвят : черен сменяеми втулки за бильярдного плот-Материал : полиетиленова подложка за бильярдного плот-Широк диапазон на инсталация, може да бъде резбован в съответствие с вашия тип бильярдного масата аксесоари за билярдни маси. -Качеството на изработка е отлично, както и материали с безопасни.Можете да дадете на приятелите си, които обичат да играят билярд, аксесоари за бильярдного на масата. -Лесен за инсталиране, този подложка за чанти за бильярдного плот лесен за тегло, лесен за инсталиране и използване на подложка за джобове за бильярдного на масата. -Здрав материал, от който са изработени, износоустойчиви, защитаващи ъгъл на отваряне на вратата бильярдного масата странични подложки за бильярдного на масата.

Декларирани характеристики