.

Комплект от 2 Яйца на Великден Заек, Силиконова Форма За Сапун във формата На Яйце, Силиконова Форма за Моркови, Форма за Великден Печене Форма за Шоколадова Торта Н?

Комплект от 2 Яйца на Великден Заек, Силиконова Форма За Сапун във формата На Яйце, Силиконова Форма за Моркови,

BGN 6.50

Сума
Налично за поръчка

"Броя и размера им : вие ще получите 1 силиконовата форма за моркови с 6 дупки и 1 силиконовата форма за великден теми с 9 дупки; Размер на силиконовата форма за моркови е около 6,89 х 6,1 инча /17,5 х 155 см, размер на една дупка-около 2,75 х 1,97 х 0,87 инча /7,5 х 5 х 2,2 см; Размер на силиконовата форма с 9 дупки-около 9,01 х 5.9 инчов /22,9 х 15 см, размер на една дупка -от 1,57 инча / 4 см до 2,44 инча / 6,2 см, а дълбочината - около 0,9 инча /2,3 см ". "Надежден материал : Форми за великден печене изработени от силикон, който е подходящ за многократна употреба и е трайна, тя може да се използва за готвене; Безопасна температура форма е от -60 до 240 градуса по Целзий, така че може да се използва в хладилници или духовках, което ще ви позволи да се насладите на сладкиши и сохранностью вкусни готови продукти". "Е предназначен за Великден : тези силиконови форми се отличават с използването на най-популярните елементи на Великден, като на зайци, великденски яйца, пилета, моркови и така нататък, можете да използвате тези форми за приготвяне на десерти или други продукти, които ще ви помогнат да създадете празнична изненада". "Лесно почистване : материал на тези форми за великден шоколад леко, когато четката за задълбочаване може да и се търка с гъба, парцал, четка и други инструменти; Силиконов материал прави повърхността гладка, така че петна лесно се отстраняват". "Широка гама от приложения : силиконови форми за яйца заешко и моркови може да се използва не само за приготвяне на сладкиши, хляб, бонбони, желе, лед и други хранителни продукти, но и за производството на сапун своите ръце, малки предмети, бижута, прекрасни неща и така нататък, просто дайте воля на творчеството".Характеристики : Сигурни и трайни : Форми за великденски кифлички изработени от силикон, който може да се използва за печене на продукти.Докато операцията се изпълнява правилно, тези форми са трайни и могат да се прилагат многократно.Пестите време : Силиконова форма за моркови с 6 дупки, форма за яйца, великденски заек - 9 дупки, пореста дизайн ви дава възможност да печете едновременно, което ще спести вашето време.Изготвяне на празнични подаръци : Силиконови форми за великден печене може да се използва за приготвяне на десерти, храна, сапун със собствените си ръце, малки декорации и т.

Декларирани характеристики

Material:
silicone
Carrot silicone mold:
approx. 6.89 x 6.1 inch/ 17.5 x 15.5 cm
Easter theme silicone mold:
approx. 9.01 x 5.9 inch/ 22.9 x 15 cm
Color:
pink
Package includes:
2 x Silicone molds :
Note:
Please allow slight size or color error due to manual measurement or screen settings. :
If you do not need to use all the holes when baking, please fill the remaining holes with water to prevent the mold from being damaged by dry baking. :